Beskrivning

Ticket to Ride: London har det välbekanta spelet från Ticket to Ride-spelserien - samla kort, hämta rutter, dra lotter - men på en förminskad karta över 1970-talets London som låter dig slutföra ett spel på inte mer än 15 minuter.

Varje spelare börjar med ett utbud av 17 dubbeldäckare, två transportkort i handen och en eller två destinationsbiljetter som visar platser i London. På en tur drar du antingen två transportkort från leken eller visar fem uppåtvända kort (eller så tar du en uppåtvänd buss, som räknas som alla sex färgerna i spelet); eller så gör du anspråk på en rutt på brädet genom att slänga kort som matchar färgen på rutten som du gör anspråk på (med vilken uppsättning kort som helst som tillåter dig att göra anspråk på en grå rutt); eller så drar du två destinationsbiljetter och behåller minst en av dem.

Spelare turas om tills någon inte har mer än två bussar i sitt förråd, sedan tar varje spelare en sista tur, inklusive spelaren som utlöste slutet av spelet. Spelare summerar sedan sina poäng, får poäng för (1) de rutter som de har gjort anspråk på under spelet, (2) destinationsbiljetterna som de har slutfört (genom att koppla ihop de två platserna på en biljett med en kontinuerlig linje av deras bussar), och ( 3) distrikten som de har anslutit. (Ett distrikt består av 2-4 platser, och du får 1-5 poäng för ett distrikt om du länkar alla dess platser till varandra med dina bussar.) Du förlorar poäng för eventuella ofullbordade destinationsbiljetter, sedan den som har högsta poängen vinner!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 564365159

Visningar 2 336

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ticket to Ride London Svenska versionen

Pris

219 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 066 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också