Beskrivning

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Detective Club är ett socialt partyspel med spännande spelarinteraktion och innehåller vackra surrealistiska illustrationer!
I varje runda skriver en spelare ner ett hemligt ord i alla spelares anteckningsblock, utom en. Spelaren som inte känner till ordet blir konspiratören för den runda. Alla spelare turas sedan om att spela ut kort de känner bäst passar till ordet. När ordet i slutet på rundan avslöjas ska alla spelare förklara varför deras korta återspeglar ordet. Konspiratören måste snabbt komma upp med en förklaring till sina kort för att undvika att bli avslöjad!


Rekommenderas från 6 år.

Speltid är mellan 30-60 minuter.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633951190

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT! Detective Club (Nordisk) Plåtask

Pris

219 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 069 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också