Beskrivning

Nypris ca: 199 kr

Endast använt ett fåtal gånger! Säg till om ni önskar samfrakt!

Rackare från Ninja Print är det festspel som tar feststämningen till en helt ny nivå! Det är spelet för de som älskar att skratta åt missanpassad humor och utmana tabun. Rackare är inte ett spel för de som vill lära sig matematik eller historiska fakta om gamla kungar. Det är snarare spelet där du kan förvänta dig skämt och situationer som får dig att skratta högt och samtidigt tänka "Det här är så fel, men jag kan inte hjälpa det!".

I Rackare får du uppleva festens missanpassade kusin till festspel. Det är ett humorfyllt spel som liknar Cards Against Humanity, men med ännu roligare regler och på svenska. Spelet är enkelt att förstå, även om det är väldigt puckat och utmanar konventionella normer.

Rackare kan spelas i både små och stora sällskap, oavsett om det är en festlig tillställning eller bara en avslappnad stund med vänner. Det är snabbt att lära sig och spela, vilket gör det till ett bra val för spelkvällar eller när som helst du vill ha en rolig och avslappnad stund tillsammans.

Rackare rekommenderas för 3 till 20 spelare och har en speltid på 30-60 minuter. Åldersrekommendationen är 14 år och uppåt på grund av spelets innehåll och humor. Om du är redo för en kväll fylld av skratt och obekväma skämt, då är Rackare det perfekta spelet för dig!

Rekommenderad ålder: Från 14 år | Antal spelare: 3-20 | Speltid 30-60 minuter

Objektnr 633 873 343

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 09:18

Rackare! Festspel sällskapsspel

Såld för

45 kr
Annonsen är avslutad

Rosatjej

Järfälla, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

197 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också