Beskrivning


Vi presenterar en unik och stilfull vas, ett mästerverk av konst och design. Denna vas, med sin distinkta form och färg, är ett uttryck för sofistikering och elegans.
Vasen är tillverkad av högkvalitativt glasmaterial, vilket ger den ett djupt och rikt utseende. Dess unika design och färg gör den till ett framträdande inslag i alla inredningar.

Denna vas är mer än bara en behållare för blommor - den är ett konstverk i sig. Den kan användas för att försköna ditt hem eller kontor, eller ges bort som en perfekt gåva till den designintresserade.

Upplev elegansen och sofistikeringen med vår exklusiva vas. Den är ett uttryck för stil och raffinement, och en hyllning till det fina hantverket. Skäm bort dig själv eller ge bort den som en perfekt gåva till den designintresserade.

[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 630404578

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unik och Stilfull Vas

Pris

75 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

190 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?