Beskrivning

A unique opportunity!! / Ett unikt tillfälle!!

Handmade 3D HOLOGRAM "Madonna" (W.Spierings, 1986) nr 45/100.

Säljer här min ögonsten! Ett mycket sällsynt handgjort HOLOGRAM "Madonna" nr 45 av 100. Jag tror bara det finns detta och ytterligare ett exemplar i Sverige.

Tyvärr går det inte att göra detta mästerverk rättvist via kameran utan måste upplevas. Maddonan "kliver ur" tavlan och det känns som hon står och poserar för dig utanför glaset och när du flyttar dig åt sidan så vrider hon på sig ...mycket vacker och sensuell! Belysningen är viktig gällande avstånd och vinkel (instruktioner på baksidan). Häftig effekt när det först bara är en svart tavla för att sedan bli en skönhet när ljuset tänds.

Måttet på ramen är 40,5 x 50,5 cm.

Skickas med Schenker mycket väl förpackat så att den håller oavsett hur paketet hanteras!! Även om paketet är försäkrat så hjälper inga pengar... det är Hologrammet med Madonnan man vill ha och det lär vara svårt att få tag på ett nytt exemplar! Önskas annan frakt så betalar köparen den. Kan med fördel avhämtas!

Shipping to an other country = 500 SEK

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 359827433

Visningar 5 758

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

A unique handmade 3D HOLOGRAM "Madonna" (W.Spierings, 1986) nr 45/100.

Pris

14 500 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 126 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också