Beskrivning

"Red Light" av Bladee

**Albumdetaljer:**
- **Titel:** Red Light
- **Artist:** Bladee
- **Släppdatum:** 11 maj 2018
- **Skivbolag:** YEAR0001
- **Antal spår:** 14
- **Producenter:** Whitearmor, Ripsquad, Yung Sherman

**Om Albumet:**
"Red Light" är Bladees andra studioalbum och kännetecknas av hans unika stil inom cloud rap och emo rap. Albumet är känt för sin experimentella ljudbild med användning av auto-tune och syntetiska melodier. Teman i albumet inkluderar känslor av isolering, ångest och introspektion.

**Viktiga Spår:**
- "Golden Boy"
- "Waster"
- "Nike Just Do It"
- "Decay"

### Om Artisten Bladee

**Artistprofil:**
Bladee, vars riktiga namn är Benjamin Reichwald, är en svensk rappare, sångare och medlem i kollektivet Drain Gang. Han är känd för sin distinkta musikstil som kombinerar element av rap, pop och experimentell musik. Bladee har en lojal följarskara och har haft stor påverkan på musiktrender och estetiska uttryck inom genren.

**Karriär:**
Bladee debuterade med mixtapet "Gluee" 2014 och har sedan dess släppt flera album och mixtapes. Han är känd för sin produktivitet och har samarbetat med andra artister som Yung Lean, Ecco2k och Thaiboy Digital.

Säljer ett oanvänt exemplar av albumet "Red Light" av Bladee. Detta album är ett måste för fans av experimentell rap och cloud rap. Med sin unika stil och djupt personliga texter har Bladee skapat ett album som både är känslomässigt gripande och musikaliskt innovativt. Perfekt för samlare och musikälskare. Skick: Nytt. Pris: 298 SEK. Fraktkostnad: 59 SEK via PostNord. Betalning sker genom Tradera.

Objektnr 635 059 072

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 13 jun 07:34

Bladdee

Slutpris

|

298 kr

Auktionen är avslutad

sofiaClara vann auktionen

vinicius_2008

Malmö, Sverige

5.0

vinicius_2008

Verifierad

Toppsäljare

559 omdömen