Beskrivning

MORAKNIV FLYTANDE KNIV SjÖ/VATTENKNIV

Rek butikspris: 400 kr

För att förhindra att din kniv sjunker till sjöns, vattendragets eller havets botten när den används vid arbete eller på fritiden när du rensar fisken i fjälltjärnen så har Morakniv utvecklat en kniv som flyter med hjälp av sitt korkhandtag.

Den flytande kniven har mycket låg vikt, är lätt att ta med fäst på bältet eller på flytvästen tack vare knivslidans bältes-clips. Eftersom kniven är extremt lätt kan den med fördel bäras med även inte bara på kanotturen utan lämpar sig även för viktjägaren på expeditionen.

Den är självklart inte gjort för varken klyva ved eller jaga med, men med en totalvikt på endast 80 gram har du en superlätt och mycket greppvänlig kniv som kan användas som redskap och fungera till allt från brödkniv till att tälja grillpinnar eller rensa fisken med på vandringen. Färgen gör att du inte förlägger den särskilt lätt.

Kniven som flyter med hjälp av sitt naturliga korkhandtag , äger endast 49 gram och har ett 1,4 mm tunt blad av rostfritt stål. Den limegröna färgen är väl synlig i vatten vilket gör att du enkelt kan lokalisera och plocka upp din kniv. Knivslidan kan även fästas vid dina arbetskläders verktygsknappar och knivslidans knapp ger dessutom möjlighet att fästa ytterligare knivar ur från Moras hantverkssortiment vid varandra, så att du fritt kan kombinera ihop de knivar som passar just dig bäst.

Specifikation:

  • Total längd: 235 mm
  • Bladlängd: 97 mm
  • Bladtjocklek: 1,4 mm
  • Vikt kniv: 49 gram, vikt fodral: 33 gram
  • Totalvikt: 80 gram
  • Greppdesign: Kork original ( EJ syntet!)
  • Blad: Rostfritt stål
  • Fodral: Plast

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 573940030

Visningar 750

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MORAKNIV FLYTANDE KNIV SjÖ/VATTENKNIV, flytande kniv

Pris

339 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?