Beskrivning

HJÄLPER DIG ATT FÅ DIN DRÖMSILUETT - neoprenrem det kommer att fungera mycket bra under träning och hjälpa till att bli av med fettvävnad och på så sätt få din drömfigur.

UNIVERSAL - bantningsbandet är flexibelt och har universell tillämpning, dessutom kan det användas i praktiskt taget alla situationer - det kan bäras både under körning, shopping och i sport. Den är avsedd för både män och kvinnor.

Fäst med kardborreband - neoprenbantningsbältet är extremt lätt och bekvämt, och det fästs också med kardborreband, vilket gör det enkelt att anpassa sig till figuren och det är mycket lätt att bära. Dessutom är det praktiskt taget osynligt under kläderna

HÖG KVALITETSMATERIAL - neoprenbandet är tillverkat av högkvalitativa material: neopren, flanell och gummi, vilket gör det flexibelt och samtidigt motståndskraftigt mot nötning och rivning.

SPECIFIKATION - material: SBR neopren + flanell + gummi, universell storlek, lätt, bekväm, kardborreknäppt, mått: 23/108 cm, midjemått: 75-95 cm, vikt: 0,188 kg.

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektnr 633337024

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 09:09

Neoprenbälte för träning - korsett

Pris

99 kr

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

291 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?