Beskrivning

"Vem var det som kasta"-frisbeen säljes!
En sommardag 2003 gjorde jag ett frisbee-kast som jag vågar påstå lämnade avtryck i svensk internethistoria. I klippet drar jag iväg frisbeen som helt ofrivilligt träffar en kille som spiller ut en drink över sin skjorta, han blev skitsur och ville ge mig stryk men som tur var fick han aldrig tag på mig.
Mike, min polare som filmade, delade senare klippet på ICQ (typ en föregångare till messenger) och vi tänkte inte mer på det förrän år 2008 då en kompis ringer mig om ett Youtube-klipp och frågar "är inte det där är du?”. Då hade klippet redan över 300 000 visningar. Jag har fortfarande ingen aning om vem som laddade upp klippet, men strax efter fick jag ställa upp i flera intervjuer om händelsen och det busringdes konstant från främlingar som undrade "var det du som kasta?".
Jag hade inte tänkt på frisbeen på länge eftersom den varit nedpackad sedan många år. För några veckor sedan stötte jag på den i en gammal kartong och då slog det mig att jag kunde sälja den och skänka bort pengarna till förmån för välgörenhet. Psykisk ohälsa ligger mig varmt om hjärtat och jag har bestämt mig för att alla pengar jag får för frisbeen ska skänkas till organisationen Suicide Zero.
Ta chansen och bli ägare till en bit av den svenska internethistorien - och gör något bra på kuppen. :)

Se klippet: https://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E

/Jörgen Leisdal

Ps. Den första bilden är på mig och frisbeen för 16 år sedan och de andra tre är på mig och frisbeen idag. Bilderna är tagna på the crime scene, dvs Djäkneberget i Västerås.

Objektsnr 353164124

Visningar 227 697

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 17 jun 09:49

Frisbeen från Youtube-klippet "Vem var det som kasta?"

Slutpris

|

18 500 kr

Auktionen är avslutad

alxgrepe vann auktionen

Uppmärksammad auktion

Detta betyder att du behöver verifiera din identitet innan du lägger ett bud.

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?