Beskrivning

Titel: The Wild
Utgivare: Buena Vista Games
Releasedatum: 2006
Plattform: Nintendo Gameboy Advance

Spelet The Wild är baserat på den animerade Disney-filmen med samma titel. Exklusivt släppt på Game Boy Advance är det ditt mål att rädda Ryan, lejonet, som först flydde djurparken på väg mot sann vildmark för att lära sig lejonets typiska rytande, och sedan tillfångatogs av Kazar, gnuernas kung, som har för avsikt att offra Ryan för att förändra näringskedjan.

Du kan antingen spela Samson, Ryans far, eller ekorren Benny, var och en med olika egenskaper. För att spela de 19 avsnitten av berättelseläget måste spelaren först utföra vissa uppgifter inom solouppdrag. Spelet är ett sidscrollande plattformsspel som syftar till att underhålla barn och innehåller ett batteribaserat minne för tre filer.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608266379

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Wild - Gameboy Advance - USA - CiB

Pris

188 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 350 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?