Beskrivning

Titel: The Wild Thornberrys Movie
Utgivare: THQ
Releasedatum: 2002
Plattform: Nintendo Gameboy Advance

Videospelet Wild Thornberrys Movie följer löst handlingen i filmen från 2002 med samma namn. Eliza och hennes familj reser till Afrika och gör naturfotografering och videor och skyddar djur från tjuvjägare. Spelet har tre typer av spel: Story mode, minispel och multiplayer-spel.

De primära berättelselägesspelen interfolierar med filmens handling och måste spelas i ordning. Först måste Eliza rädda gepardungar från tjuvjägare. Sedan blir Eliza av misstag tillfångatagen av tjuvjägarens helikopter och måste räddas. Sedan måste apan Darwin skydda leopardungar från tjuvjägare genom att slå iväg dem med ananas. Sedan förs Eliza bort till en brittisk privatskola och Darwin stuvar undan. Hon måste rädda Darwin från fångenskap i ett häststall och fly från skolan. Äventyren fortsätter efter det.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608266367

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Wild Thornberrys Movie - Gameboy Advance - USA - Cart only

Pris

79 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 350 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?