Beskrivning

Fabriksinplastat! Nytt direkt från Bergsala!

Information från leverantören:
Fånga Pokémon och spåra din sömn med en enhet!

Pokémon GO Plus + är en ny enhet som använder Bluetooth® Low Energy-teknik för att länka till apparna Pokémon Sleep och Pokémon GO smarta enheter!

Med Pokémon Sleep-appen trycker du bara på och håller ned mittknappen på Pokémon GO Plus +-tillbehör och placerar det vid din kudde. Det finns en Pikachu i din Pokémon GO Plus + som kan sjunga vaggvisor för dig och fungera som ditt morgonalarm; Pikachu blir vänligare ju mer du sover, vilket låser upp ännu fler ljud! Beroende på hur du sover kan du samla fler Pokémon för att slutföra sömn-Pokédex! Håll ett öga på din sömndata och länka till Pokémon GO för att dra nytta av kommande spelfunktioner.

Med Pokémon GO, använd denna tillbehör för att snurra PokéStops eller kasta Poké Balls automatiskt (och Great Balls och Ultra Balls också!). Du kan fånga Pokémon utan att ens trycka på en knapp! Genom att länka Pokémon GO Plus + med Pokémon GO kommer du också att ta dig an Special Research för att fånga en Snorlax med en sängfösare.

Fånga Pokémon och spåra din sömn med tillbehöret Pokémon GO Plus +!
Håll koll på din sömn med en knapptryckning
Tryck och håll mittknappen på Pokémon GO Plus +-tillbehöret och placera det vid din kudde för att spåra din sömn i Pokémon Sleep-appen
Det finns en Pikachu i din Pokémon GO Plus + som kan sjunga vaggvisor för dig och fungera som ditt morgonalarm; Pikachu blir vänligare ju mer du sover, vilket låser upp ännu fler ljud!
Snurra PokéStops eller kasta Poké Balls automatiskt i Pokémon GO för handsfree-spel (och Great Balls and Ultra Balls kan inte kastas)

Spelet är på engelska och fungerar i en svensk enhet.

Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 604505111

Visningar 872

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT Pokemon GO+ fånga Pokemons enklare Bergsala Nintendo

Pris

839 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?