Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Fallout är ett post-nukleärt äventyrsbrädspel för en till fyra spelare. Baserat på den populära videospelsserien av Bethesda Softworks, är varje Fallout-scenario inspirerat av en välbekant historia från franchisen. Överlevande börjar spelet på kanten av ett outforskat landskap, osäkra på vad som väntar dem i denna obekanta värld. Med bara ett mål att vägleda dem från första början, måste varje spelare utforska den dolda kartan, bekämpa vildsinta fiender och bygga upp sina överlevandes färdigheter när de försöker slutföra utmanande uppdrag och balansera grälande fraktioner i spelet.

När de utvecklar sina överlevandes berättelser stöter spelare på nya uppdrag och individuella mål, vilket leder till att de får inflytande. Vem som kommer ut före beror på hur intensivt och aggressivt varje spelare vågar sig igenom spelet; men om en enda fraktion pressas till makten för snabbt, kommer ödemarken att tas för sin egen och de överlevande erövras tillsammans med den.

—beskrivning från förlaget


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 629747182

Visningar 352

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fallout The Boardgame 6.9 på Board Game Geek

Pris

679 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?