Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 3KW punktsvetsavdragare styrs av en ny generation av mikrodatorprogram, vilket förbättrar svetsområdet och precisionen.

Sju svetslägen finns tillgängliga för att reparera olika bucklor och fläckar, den avancerade digitala LCD-kontrollpanelen visar funktion, effekt, strömjustering och svetsläge. Återställ effektivt din bils kaross så att den ser ut som ny.

- Mindre svetsar

-2 huvudsvetsbrännare

-7 lägen att välja mellan

- Snabb värmeavledning

Huvuddrag:

- små punktsvetsar,
Denna punktsvetsare ger starkare svetsprestanda och producerar mindre lödfogar, vilket förhindrar skador på baksidans metallbeläggning.

- Två typer av svetsbrännare,
2-punktssvetspistolen kan utföra två funktioner samtidigt med olika tillbehör, vilket sparar övergångstid och ökar din produktivitet.

- multifunktionellt svetsläge,
Denna svetsare för bucklor stöder 7 svetslägen och ett brett utbud av svetskraft. Du kan välja lämplig svetsmetod och kraft beroende på din egen kroppskondition.

- effektivt kylsystem,
Sidohålen kan hjälpa bucklor att avleda värme snabbt. Inbyggt termiskt skydd förhindrar att maskinen överhettas och brinner ut, vilket förlänger maskinens livslängd.

- innehåller ett brett utbud av verktyg,
Ett komplett utbud av tillbehör kan tillgodose dina behov för att reparera olika bucklor och fläckar. Dessutom medföljer ett kompakt verktygsfodral för att lösa dina förvaringsproblem.

-Brett användningsområde,
Denna svetsare för bucklor för bilkaross används ofta för bucklor och reparation av plåt. Det är ett professionellt verktyg för att reparera bucklor och fläckar på bilkarosser i ditt garage.

Produktspecifikationer:

Inspänning: 220V-250V
Utspänning: 1-7V
Maximal inström: 20A
Utström: 3500A
Ineffekt: 3KW
Läge: 7 lägen tillgängliga
Svetstjocklek på ena sidan: 0,6-1,2 mm/0,024-0,047 tum
Facklans längd: 21,8"/55,5 cm
Längd på bucklor: 17,3"/44 cm
Objektets mått: 31,5 x 21,5 x 23 cm

Paket innehåll:

1 x Punktsvetsare bucklor
2 x draghammare
2 x kolstavar
10 x vågiga linjer
9 x triangulära distanser
20 x runda chuckar
9 x förlängda spännhylsor
1 x manuell sugkopp
1 x verktygslåda
1 uppsättning tillbehör för bucklor

Funktioner och detaljer:

- Mindre svetsar: Denna 3KW punktsvetsavdragare har en svetstjocklek på 0,024-0,047 tum på ena sidan. Lödfogarna är starka och små, vilket effektivt förhindrar skador på baksidan av metallbeläggningen eller den målade ytan. Skruva upp värmen och skapa tyst.

-2 starka svetspistoler: Svetspistoler och bucklor har superhög hårdhet. Utrustad med 2 svetspistoler kan den snabbt växla mellan olika funktioner, byta ut olika tillbehör och reparera olika bucklor. Spara tid och energi.

-7 vallägen: Denna stiftsvetsare har en digital LCD-panel som visar vald funktion och aktuell effekt. Stöd 7 svetslägen, du kan välja lämpligt svetsläge för att reparera olika bilkroppsbucklor.

-Snabb värmeavledning: Denna punktsvetsavdragare har ett kylsystem och automatiskt överhettningsskydd, förhindrar överhettning och säkerställer snabb värmeavledning.

-BRED ANVÄNDNING: Denna svetsare för bucklor för bilkroppar är perfekt för bucklor, plåtreparationer och annat karossreparationsarbete på skadade fordon. Den är perfekt för bilverkstäder, maskinverkstäder, verkstäder och mer.

Objektnr 634 625 644

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

3KW punktsvetsavdragare med 2 huvudsvetspistoler, 7 svetslägen, snabb kylning

Pris

5 359 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också