Beskrivning

Övervakningskamera för bil

Utrustat med olika sensorer för att känna av krockar samt radar för rörelse runt bilen och börjar då spela in. Bra för att få fast smitare eller skadegörelse .

1. Kameran kan ställas in att spela in under körning och endast spara specifika händelser exempelvis om en olycka/krock skulle hända och då sparar och låser video 1 minut före händelsen för att allt ska lätt hittas och säkras.

2. Kameran har en parkerings funktion vilket genom radar övervakar 2-3 meter runt om bilen och endast spelar in vid händelser, om någon står för nära, någon kör på, råkar slå mot din dörr eller annat skadegörelse ... annars är det i stand-by läge för att spara batteri.
Radar adaptern har en skyddsfunktion som skyddar att bilbatteriet faller under viss volt så att batteriet ej töms.

3. Vänster och höger linser är utrustade med infraröda dioder för nattsyn . Mittenkameran har special filtrerar motljus samt glas reflektioner.

* Utrustad med Wifi och app medföljer för att ladda ner och konfigurera. Obs wifi har inget alarm funktion utan är endast till för att kopplas mot kameran för att se spelningar eller spara och göra inställningar.

Leverans tiden är ca 3 veckor .

Objektnr 634 043 294

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 29 maj 14:33

Bilkamera med 24/7 övervakning

Utropspris

|0 Bud

2 800 kr

Auktionen avslutades utan bud