Beskrivning

Mona Lisas Leende / Radio
Dvd-filmer. Dubbelpack.Filmen har UTGÅTT.

Samlings-DVD med filmerna "Mona Lisas Leende" och "Radio".

MONA LISAS LEENDE

Från regissören till "Fyra Bröllop och en Begravning" kommer en berättelse om några starka kvinnors kamp för att få vara sig själva i en värld som redan sorterat in dem i ett fack. Huvudrollerna spelas av Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal och nykomlingen Ginnifer Goodwin.

Året är 1953, Katherine Watson kommer till anrika Wellesly College för att undervisa i konsthistoria och stöter där på en mängd konservativa förhållningsregler. Efter andra världskriget har kvinnorna blivit mer frigjorda och Katherine kämpar för att de kvinnliga studenterna ska få ta del av den friheten. Med det är inte bara Katherine som förändrar livet för sina elever, hennes eget liv tar också en ny riktning.

RADIO

Radio är en dramatisk och upplyftande berättelse baserad på en verklig historia om hur udda vänskap kan ändra människors attityder.

Efterblivne James Robert Kennedy (Gooding Jr.) är en ensamvarg som ägnar sina dagar åt att hänga vid fotbollsplanen. Fotbollstränaren Harold Jones (Harris) som är en av stadens mest respekterade män låter honom hjälpa till vid träningen och ger honom smeknamnet ”Radio” för hans kärlek till musik och gamla radioapparater.

Sakta vinner Jones Radios förtroende och visar honom en helt ny värld. Men deras vänskap ifrågasätts av stadens invånare som tycker att Jones borde koncentrera sig på fotbollsträningen istället. Jones tvingas ta ett svårt beslut som påverkar både hans familj, hans vänskap med Radio och hans karriär som fotbollstränare.

Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Objektnr 327317068

Visningar 777

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mona Lisas Leende / Radio - UTGÅTT

Pris

99 kr

Ravenpaul

Gävle, Sverige

5.0

Ravenpaul

Verifierad

Toppsäljare

7 619 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 700 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?