Ravenpaul

Ravenpaul

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Gävle | Reg. May 2008

Hej!
Experten på utgångna dvd-filmer. Jag har Traderabetalning. Det går att betala med Swish,Kort,Klarna,PayPal,ApplePay,GooglePay och Paynova. Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter beställning. Alla dessa alternativ betalas via Tradera. Fraktkostnaden måste ibland justeras nedåt i efterhand vid köp av 2 filmer och mer. Orderbekräftelsen/kundkorgen kan alltså inte räkna ut vad samfrakten blir. Samfrakt: Om du köper flera filmer så betalar du först för fraktkostnaden som står i varje annons för varje film via Tradera. Om sen det totala samfraktsbeloppet blir lägre så återbetalar jag överstiget belopp till dig.
Frakten är: 22kr för 1 film 1-disc. 44kr för 1 film 2-disc.
44kr för 2 filmer. 59kr spårbart Postnord för 3 filmer.
63kr spårbart Postnord för 4-8 filmer.
73kr spårbart Schenker för 9-15 filmer.
Fri frakt för köp på minst 700kr inom Sverige.

I vissa annonser på dvd-filmer så står det utgått. Filmen finns och den går att köpa eftersom jag har den i min butik. Det som menas är att filmen är slutsåld att köpa ny i fysisk butik och webbutik och har därmed utgått. Den slutsålda utgåvan tillverkas då inte längre i fabrik och att fler kopior inte görs.

FUNKTIONSGARANTI.
Om det är något fel på dvd-filmen så får du självklart pengarna tillbaka för film och frakt. Jag skickar alltid hela dvd-fodral. Dock slarvar Posten med hanteringen ibland så att fodralen går sönder. Om du fått ett trasigt fodral meddela mig så skickar jag ett nytt.

NÖJD-KUND-GARANTI. Om du på något sätt inte skulle vara nöjd med din vara maila/sms:a då till mig (ej ringa) så att vi kan lösa det tillsammans :).

Följande gradering av skick på skivor finns:
Inplastad=oanvänd.
Nyskick=Mycket fint skick. Nån enstaka knappt synligt
ytmärke kan synas. Men oftast helt repfri.
Kanonskick=Det finns ett par mindre ytmärken.
Fint skick=Lite fler ytmärken men ändå i gott skick.
Om det inte står något skick i texten i rubrik/objektbeskrivningen
så finns det en del ytmärken. Ibland så skriver jag att det
finns mycket ytmärken på skivan. Även om det finns
mycket ytmärken så påverkar det extremt sällan uppspelningen.