Beskrivning

Morgan Pålsson Världsreporter DVD Svenskt tal & text

Hej!

Kolla gärna in alla auktioner tillhörande följande Traderasäljare:

beobachter, frökenanka, kollebonk, nallehollis, martini74, oakhill19, roffen7 samt Asperö_hembygdsförening

Vi är en grupp säljare som samarbetar för att kunna erbjuda samfrakt och stimulera merförsäljning för oss i denna grupp. Självklart erbjuder vi allihop samfrakt med varandra, vi kan även invänta löneutbetalningar och auktioner som ännu inte avslutats.

Kontakta oss efter avslutade auktioner, om du vill ha samfrakt.

Vi lämnar i regel alltid positiv feedback så fort våra kunder betalt sin vara, och postar i regel samma dag eller dagen efter.

Vi fotograferar alltid alla försändelser, så om det mot förmodan skulle bli något problem med Postnord så har vi en bild på din försändelse.

Betalning sker via Tradera, och vi vill ha betalt inom 3 vardagar efter avslutad auktion eller enligt överenskommelse.

Upphämtning i Göteborgsområdet kan ske enligt överenskommelse.

Vi försöker alltid att hålla nere Postnords höga porton så mycket det går, ni som kund betalar enbart den faktiska portokostnaden.

Vi kan skicka vart som helst i världen, bara invänta rätt portokostnad. Vi bjuder alltid på emballaget, som vi ofta återanvänder för att spara på vår skog och visa miljöhänsyn.

Vi kan inte ta ansvar för Postnords eventuella tillkortakommande, känner du dig osäker begär att få spårbar frakt, så uppgraderar vi portokostnaden.

We gladly accept customers from all over the world, Please wait for personal "winners email" after the auction with details and upgraded postagecosts. We take no responsability for Postnords postal service, so we advice the use of registered mail for your safety, it is your choice.

Om ni som kund har köpt t.ex. en DVD eller CD och portot då blir två inrikes frimärken, kan ni välja att bara få DVD-skivan samt papperskonvolutet skickat till er, portot blir då halverat till ett inrikes frimärke. Vill man ha det på det viset och spara lite portopengar så meddelar man oss detta efter avslutad auktion.

För dig som köper DVD, Blu-Ray, CD, PC & TV-spel:

Vi säljer bara skivor i gott skick som funkar, annars slänger vi dem hellre för att undvika onödiga problem.

Någon gång kan det hända att det finns t.ex. ”hairlines” men då har vi testat skivan med klanderfritt resultat.
Vi försöker att alltid fotografera fodralens fram och baksida så att man kan läsa om handling, tekniska krav, låtförteckningar m.m.

För att få veta mer om filmer och skådespelare rekommenderar vi att man går in på IMDB.COM och slår in filmens titel i sökfältet där, och får då matnyttig information, samt ofta en trailer att se på. Youtube funkar också bra om man vill ha en liten "smakbit"


Varan kommer från ett hem som är rök & djurfritt.
Undrar ni något så fråga oss gärna.

Objektnr 631883183

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 18:48

Morgan Pålsson Världsreporter DVD Svenskt tal & text

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Auktionen avslutades utan bud

Oakhill19

Gunnilse, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

123 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?