Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Wanderlust

Komedi från 2012 av David Wain med Jennifer Aniston och Paul Rudd.

Begagnad DVD i bra skick.

Drömmer du ibland om att lämna alla storstadens krav bakom dig?

George (Paul Rudd) och Linda (Jennifer Aniston) är ett sönderstressat par från Manhattan. När George blir av med jobbet har de inget annat val än att flytta In hos Georges arroganta bror I Atlanta. På väg dit hamnar de i Elysium, ett idylliskt kollektiv som lever ett minst sagt alternativt liv. Är det precis den nystart de behöver, eller kommer Elysium att skapa fler problem än det löser?

  • Skådespelare: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Åkerman, Ray Liotta, Justin Theroux, Alan Alda, Lauren Ambrose, Kathryn Hahn, Reba McEntire, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Michaela Watkins, Patricia French, Todd Barry

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 556 502 031

Visningar 241

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

DVD - Wanderlust (Beg)

Pris

29 kr
Annonsen är avslutad

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 517 omdömen