Beskrivning

JÖNSSONLIGANS STÖRSTA KUPP:
Herman Melvin dimper ner mitt i JÖNSONLIGAN som en skänk från ovan, när våra vänner "Vanheden" och "Dynamit-Harry" den här gången är ett par "underhuggare" utan "överhuggare" - om man säger så...

Melvin har varit säkerhetschef på sedeltryckeriet och vet allt om sekretessrutiner. Ja, faktum är att Melvin just studerat alldeles speciella sekretessrutiner på närmare håll - bakom lås och bom! Melvins ankomst till ligan är upptakten till vad som skall bli JÖNSSONLIGANS STÖRSTA KUPP..!

JÖNSSONLIGAN & DEN SVARTA DIAMANTEN:
Den här gången är JÖNSSONLIGAN verkligen illa ute. Deras ledare Charles-Ingvar Jönsson, "Sickan" kallad, har dragit sig tillbaka. Vanheden och Dynamit-Harry är lämnade åt sig själva och situationen är förtvivlad.

Polisen jublar förstås, men just som de står i begrepp att stänga och arkivera ligans akter för gått, är det dags att öppna dem igen. JÖNSSONLIGAN avskriver man inte så lätt! De är tillbaka... FRÄCKARE..! ROLIGARE..! TOKIGARE..! och mer VÅGHALSIGA än någonsin tidigare!

Denna gång anförda av den genialiske doktor M.A. Busé - och målet är Romanoffs diamant som nu ställs ut på Nationalmuseum i Stockholm...

SE BILD

Objektnr 637 983 939

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 14 jul 16:36

JÖNSSONLIGANS STÖRSTA KUPP + JÖNSSONLIGAN & DEN SVARTA DIAMANTEN VHS

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

juwpro

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 761 omdömen