Beskrivning

Den svenska traditionen, av Katrin Cargill (det engelska originalets titel är " Creating the look: Swedish Style")

Rikligt illustrerad med vackra färgfotografier av Christopher Drake. Beskriver vår svenska inredningstradition i bild och text. Bokens fem kapitel visar hur du kan låna idéer från äldre tider till ditt eget hem, med praktiska tillämpningar och beskrivningar.

Vår svenska inredningstradition med dess ljusa rum och målade ytor är ett par hundra år gammal men känns idag, trots det, ytterligt modern. Färgerna och proportionerna i ett rum från exempelvis den gustavianska tiden, liksom den opretentiösa charmen i ett äldre bondgårdskök, tilltalar oss kanske därför att de minner om en enklare livsstil.

Den svenska traditionen är både en handbok och en kärleksförklaring till vår specifikt svenska inredningsstil. Dess grunddrag, influenser och utveckling inleder boken. De följande fyra kapitlen om väggfärg, möbler, tyger och accessoarer innehåller avsnitt med praktiska tillämpningar som visar hur du kan låna idéer från äldre tider till ditt eget hem.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med vackra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 255/205 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 985 gram
Sidantal 144
Författare Katrin Cargill
Förlag Bonnier Alba
Språk svenska
Utgivningsår 1997
ISBN 91-34-51924-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 634 201 049

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:19

Den svenska traditionen - en handbok och en kärleksförklaring...

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 999 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också