Beskrivning

En Macbook med 12-tums Retinaskärm, stor hårddisk på 512 GB och 8 GB ram. Detta är årsmodell 2017 som var den sista version av Macbook 12 som lanserades. Inköpt i juli 2019 och tagen i bruk i oktober 2019.

Se specifikationer på bild 3.

Säljs komplett med originallåda och original-laddare. Tömd på innehål, återställd och utloggad från apple-id.

I dag är detta förmodligen den minsta och lättaste Apple-datorn som går att få tag på. Fungerar utan problem som surfdator. Jag har även använt tyngre program som Photoshop, bridge och lyckats klippa enklare film-/videoprojekt även om datorn inte är tänkt till det.

Samma modell säljs som refurbished/renoverad av kommersiella aktörer för mer än 8 000 kronor (och ofta med mindre hårddisk).

Datorn fungerar utan anmärkningar. Tangentbord och moderkort byttes ut under 2020. Några mindre synliga slitage finns: en mindre bula i chassit, bokstäverna A och S är slitna, samt skav på en del av den tunna gummilisten som går runt skärmen (se bild 5).

Ta gärna en titt på övriga auktioner med sneakers, märkes-kläder och vintagestil som läggs upp inom kort.

Jag samfraktar självklart i den mån det går! Använder alltid spårbar frakt och sköter kontakten med posten ifall de slarvar.

ÖVRIG FRAKTINFO:

Jag kommer att lägga ut en hel del auktioner den kommande tiden. Jag kommer inte att ha tid att skicka saker löpande utan försöker ta mig an detta cirka en gång per vecka. Detta kan påverka frakttiden. Har du bråttom att få en vara du vill köpa så får du gärna skriva och höra om jag har möjlighet att skicka snabbare så ska jag se vad jag kan göra!

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Överskjorta - Misericordia - strl L

300 krKöp nu2 apr 02:23

Elvine - jacka - str L

149 krKöp nu11 apr 16:21

Uniqlo jeansskjorta - strl M

199 krKöp nu11 apr 16:21

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på