Beskrivning

Hej!
Dags att sälja denna laptop då den inte har kommit till användning. Det var tänkt att denna skulle bli ett komplement till min stationära dator men vill sälja bägge två då jag har införskaffat en Macbook. Datorns Ram minne har uppgraderats från 8GB till 16GB vilket innebär att den kan hantera mycket på en gång. Alla specifikationer finns framgår bland bilderna.
Inter core i5(11:te generationen). 256 GB M2 SSD lagring.
Datorn har fingeravtrycksläsare samt ett generöst antal portar. Följande portar är: HDMI, 3x Usb (3.1), 1x Usb C, Ethernet, Hörlursutgång. Inga donglar behövs och datorn är lättviktig och tyst. Wi-Fi 6 (802.11ax 2x2) med stöd för filöverföring i 1 Gbit/s. Bluetooth 5.1.
Windows 11 Pro levereras naturligtvis fabriksåterställd.
Bakrundsbelyst tangentbord. Tangenten för Bokstaven Å är ett U med två prickar (datorn är köpt i Berlin, Tyskland). Man kan zooma in på första bilden för att se hur tangentbordet ser ut, bara vissa tangenter är annorlunda t.ex. "strg" istället för "ctrl" (Control) "entf" istället för "delete" osv.. Men har man lite datorvana och så ska detta inte vara något problem. Det är bara en bokstav som är annorlunda. Datorn köptes för 2 år sedan men har nästan bara använts till att projicera videoklipp till en projektor då jag jobbar i skola. Batteritiden är fortfarande god och datorn snabb och responsiv. Finns en skråmor och smårepor här och var men inget som påverkar funktion.
Följer med Original laddaren och en Datorväska/fodral.
Jag kan garantera att du kommer att bli jättenöjd.

Objektnr 633 861 839

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 13:06

HP ProBook 440 G8 14tum UPPGRADERAD

Utropspris

|0 Bud

2 400 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också