Beskrivning

Oanvänt
Vänligen läs följande innan du köper:

1- Denna produkt har bara testats sedan den köptes, Det har inte använts formellt alls, utan något kvalitetsproblem och är nästan helt ny!


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.

4- Under hela perioden från efter att du betalat till mottagandet av varorna, om du stöter på några logistikrelaterade problem, vänligen kontakta oss i tid, vi kommer att vara 100% ansvariga.

5-Köpare som köper någon vara i vår butik har rätt att returnera och byta inom 14 dagar efter mottagandet av varan.


Produktbeskrivning:

Variabel frekvensomriktare, stabil prestanda & digital display & tyst drift.

Denna VFD-omvandlare kan användas för konstanta vridmomentbelastningar (som hårdstart: luftkompressorer, HVAC-enheter) och variabla vridmomentbelastningar (som pumpar, fläktar, etc.). Dessutom kan den användas som motorhastighetskontroll och fasomvandlare.

Ingången på denna VFD är 1-fas eller 3-fas och utgången är 3-fas. När du använder denna VFD kan du styra olika hastigheter som du vill. Detta projekt fungerar bra i ett styrsystem som använder en sinusvåg PWM (SPWM).

- kraftfulla funktioner

- drift med låg ljudnivå

-Smart digital display

- Flera skydd

OBS: Endast för lätta motorer, inte för tunga motorer.

Huvuddrag:

-hög kvalitet,
Denna VFD-drivrutin använder ABS flamskyddande materialhölje, som har hög slagtålighet och hållbarhet. Och använd amerikanska intel- och SILICON LAB-chips. Ingången på denna VFD är 1-fas eller 3-fas och utgången är 3-fas.

- Kraftfull prestanda,
Frekvensomformaren använder en unik kontrollmetod för att realisera högt vridmoment, hög precision och drivning med brett hastighetsområde. Dessutom har den en stark anti-interferensförmåga, lågt nominellt vridmoment och låghastighetsdrift.

- hög luftvolym,
Spindel VFD är utrustad med fläktkylning och inbyggd kylfläns. Den har en effektiv värmeavledningsförmåga för att säkerställa korrekt inre temperatur hos omriktaren. Dessutom är separata luftkanaler utformade för elektrisk isolering och föroreningar, vilket gör att produkten kan användas i tuffa miljöer.

-Smart digital display,
Efter att panelen är demonterad kan den anslutas till motsvarande gränssnitt för att realisera fjärrkontroll. Rimlig layout och intuitiv och tydlig digital display ökar bekvämligheten med daglig användning.

- flera skydd,
Olika skyddsmetoder som överbelastningsskydd, säkringsskydd, överspännings- eller underspänningsskydd och återstartsskydd används för att säkerställa stabil och tillförlitlig drift av CNC-omriktaren med variabel frekvens.

-Brett utbud av applikationer,
Frekvensomriktare används i rullmaskiner, blandare, strängsprutmaskiner, skärmaskiner, rullmaskiner, kompressorer, fläktar, pumpar, slipmaskiner, hissar och andra hastighetsstyrda maskiner.

Produktspecifikationer:

Effekt: 3,0 kW

Inspänning: AC 200-260V

Utspänning: AC 220V

Ingångsström: 20A

Utström: 20A

Ingångsfas: 1 eller 3 faser

Utgångsfas: 3 faser

Ingångsfrekvens: 45-65 Hz

Utgångsfrekvens: 0,1-400 Hz

Hästkrafter: 4 hästkrafter

Arbetstemperatur: 14~104?/-10~40?
Luftfuktighet: 10-95% relativ luftfuktighet (ingen dagg)

Vibration: 0,4G

Nettovikt: 3,48 lbs/1,58 kg

Produktmått: 4,9 x 6,4 x 6,7 tum / 125 x 163 x 170 mm

Paket innehåll:

1 x 3,0 KW omriktare med variabel frekvens

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull funktion: Denna frekvensomriktare har 1 eller 3 fas ingång och 3 fas utgång. Styrläge: V/F-styrning och vektorstyrning. Frekvensinställningsmetoder: digital inställning, analog inställning, seriell kommunikationsinställning, etc. En mängd olika dynamiska synkrona och asynkrona styrtekniker ger snabb start utan att byta bromsar.

-Lågbrusdrift: Omriktaren med variabel frekvens har egenskaperna för lågt brus och låg elektromagnetisk störning genom att optimera PWM-styrtekniken och den elektromagnetiska kompatibiliteten för den övergripande designen. Det finns tillräckligt med utrymme för värmeavledning mellan elektroniska komponenter, och skalet antar porös värmeavledning, så livslängden är längre.

-Intelligent digital display: VFD antar humaniserad tangentbordsdesign och rimlig layout med tydliga knappar med fulla funktioner för snabb och enkel användning. Dessutom är den stora digitala displayen intuitiv och lätt att läsa. Panel avtagbar design, bekväm för fjärrkontroll.

-Flera skydd: Överbelastningsskydd, säkringsskydd, överspänning (DC-spänning>400V), underspänningsskydd (DC-spänning<200V) skydd, återstartsskydd, stoppskydd, kortslutningsskydd, överhettningsskydd.

-Brett användningsområde: de huvudsakliga användningsområdena involverar spindelmotorer, CNC-graveringsmaskiner, CNC-fräsmaskiner, CNC-verktygsmaskiner, fräsmaskiner, borrmaskiner, trimningsmaskiner, blandare, extruders, skärmaskiner, omrullare, kompressorer, fläktar, pumpar, slipmaskiner , Transportörer. Regulatorer för hissar (ej för passagerarhissar), centrifuger m.m.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på