Beskrivning

Produktbeskrivning:

En handhållen metalldetektor designad för att detektera den exakta platsen för metallföremål.

Den batteridrivna designen är superbekväm och det vattentäta huvudet kan användas i alla vattendrag, sjöar, floder eller hav. Det perfekta verktyget för skattjägare.

- Högprecisionsskiva

- Kraftfull LCD-skärm

- Humaniserad design

- med spade och hörlurar

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Hög känslighet, vattentät,
Stora skivor med hög precision och hög känslighet kan upptäcka alla metallföremål. Vattentät design kan användas i alla grunt vatten.

- LCD kontrollpanel,
Den digitala LCD-kontrollpanelen har 8 nivåer av känslighet och justerbara djup. Den visar upptäckta objekt på skärmen. Lätt att identifiera i mörker.

- Ergonomisk design,
Denna metalldetektor är designad med armstöd för ett bekvämt grepp. Justerbar stolpe: 102-130 cm/3,3-4,2 fot. Lämplig för personer av olika höjd.

- användbar spade och hörlurar,
En spade med två ändar, redo att användas. Hörlurar är särskilt användbara på bullriga platser. Att använda hörlurar sparar också batteri.

- helt set,
Levereras komplett som ett set med en metalldetektor, ett headset, en spade, en spadepåse och bruksanvisning. Du kan använda den med tillförsikt.

-Brett utbud av applikationer,
Används ofta i det dagliga livet, guldvaskning, arkeologi, etc. Kan användas i vilken jord som helst och grunt vatten.

Produktspecifikationer:

Material: ABS, koppar, aluminiumrör
Justerbar längd: 102-130 cm/3,3''-4,2''
Detekteringsdjup: 16 cm/6,3 tum
Stödbatteri: 2×9v (6F22, S006P,)
Signalfrekvens: 7,5KHz+/-1KHz
Känslighet: minst 13 cm/5,1 tum
Sökspolens diameter: 8''/203mm
Nettovikt: 3 kg/6,6 lbs

Paket innehåll:

1 x metalldetektor
1 x hörlurar
1 x spade
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Högprecisionsskiva: kan upptäcka olika metallföremål. Du kan också ställa in den så att den inte svarar på vissa objekt. Vattentät sökning kan användas i grunt vatten. Den har egenskaperna för hög precision och ojämn markjusteringsvinkel. Du kan höra olika ljud när du upptäcker olika metallföremål. Du behöver inte stirra på skärmen hela tiden.

- Kraftfull LCD-skärm: Du kan bestämma vilka objekt som ska upptäckas eller inte detekteras, den upptäckta längden är 16 cm/6,3 tum och de upptäckta objekten visas på LCD-skärmen. LCD-skärm med lampor, lätt att identifiera metaller på natten eller på platser med hög temperatur. Det finns också en batteristatusindikator.

- Humaniserad design: lätt att använda. Armstöd och ett bekvämt grepp gör att du kan använda den med mycket liten ansträngning. Den justerbara skaftet sträcker sig från 102cm/3,3ft till 130cm/4,2ft för att passa användare av olika höjder.

-Med spade och hörlurar: Levereras även med ett headset och en spade. Hörlursuttaget är bredvid LCD-skärmen. En hörlursanslutning tillhandahålls och både stereo- och monohörlurar kan användas. Spaden har två olika huvuden för olika ändamål.

-Bred applikation: Lämplig för vuxna och barn. Barnen kommer att bli glada över att leka guldvaskning med dig. Kan användas på vilken mark som helst som gräs, jord, strand, trädgård. Lämplig för grunt vatten.
Batterier ingår ej.

Objektsnr 630650486

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:27

Metalldetektor med hög precision med LCD-skärm, vattentät, med spade/hörlurar

Pris

1 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?