Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 40W CO2-lasergraveringsmaskin integrerar de senaste optiska, mekaniska och elektriska mekaniska rörelserna för att designa denna högprecisions-, höghastighets-3-generations modal CO2-lasergraveringsmaskin.

Denna lasergraveringsmaskin är utrustad med ett 40W vattenkylt laserrör, en högprecisionsstegmotor och ett högkvalitativt styrkort.

Den har en USB-port så att den kan anslutas till din bärbara eller stationära dator. Med stöd av den medföljande programvaran CorelDraw kan denna maskin hantera en mängd olika grafikformat bra, inklusive EMF/JPG/PLT/WMF.

CorelDraw har både NewlySeal och NewlyDraw, så den kan användas för både gravyr- och skärningsarbete.

OBS: Denna gravör kan inte gravera metaller som inte har en aluminiumoxidbeläggning. Den kan endast skära icke-metalliska material med en tjocklek på 3 mm och lägre.

1. Tillämpligt material:
Icke-metalliska material som trä, papper, läder, tyg, plexiglas (skuren grundare på vanligt glas), epoxiharts, densitetsskiva, tvåfärgad skiva, marmor, plast, gummi, kristall, bambu, etc. Alla lasergravörer kan inte gravera/skära metall eller keramik.

2. Tillämpliga branscher:
Denna maskin är lämplig för sigillgravering, reklam, hantverkspresenter, kläder, läder, leksaker, arkitektonisk dekoration, datorbroderi, förpackning och tryckning, pappersprodukter, klädprovning, skräddarsydd i bred bredd, skotillverkning, möbler, industri, hantverk, namnskyltdekoration , träsnitt och andra industrier.

- hållbar kvalitet

- hög precision

- Kraftfull prestanda

- Hög kompatibilitet

Produktfunktioner:

- Maskinen integrerar de senaste optiska, mekaniska och elektriska mekaniska rörelserna för att designa denna högprecision, höghastighets tregenerations modal CO2-lasergravyrmaskin.

-USB-port till dator.

- CorelDraw-programvara ingår. CorelDraw kombinerar funktionaliteten hos NewlySeal och NewlyDraw, så den kan användas för både gravyr- och skärningsarbete.

-Med japanskt moderkort och chips är graveringskontrollen mer exakt.

- Att använda tyska lager och högprecisionsstegremmar gör inte bara graveringen mer exakt, utan även maskinens livslängd är 2-3 gånger längre än vanliga CO2-lasergraveringsmaskiner.

- Förstärkt och förtjockad kropp gör transporten absolut säkrare och har längre livslängd.

- Inbyggd kylfläkt för att sänka temperaturen på alla elektroniska komponenter. Därmed förlänger livslängden för elektroniska komponenter och högre teknisk volatilitet.

- Stegmotor med hög precision gör graveringen mer exakt.

- Den här maskinen stöder alla typer av skrivare, skanner. Kompatibel med TIF internationella standardteckensnitt och BMP/JPG/JPEG/WMF/EMF/PLT.

Produktspecifikationer:

Lasereffekt: 40W

Gravyryta: 300x200 mm (12"x8")

Fri hastighet: 1-200 mm/s (0,04-7,87 tum/s)

Graveringshastighet: 1-300 mm/sekund (0,04-11,81 tum/sekund)

Skärhastighet: 1-10 mm/sekund (0,04-0,39 tum/sekund)

Graverings- och skärnoggrannhet: 2500 dpi

Positioneringsnoggrannhet: 0,01 mm (0,0004")

Drifttemperatur: 5-50°C (41-122°F)

Produktmått (längd*bredd*höjd): 31,5 x 20 x 11,8 tum

Bruttovikt: 25,65 kg (56,55 lbs)

Paketet innehåller:

1 x CO2 lasergraveringsmaskin (produktens totala storlek är: 80,2×50,5×20,5 cm)

1 x vattenpump

1 x rökrör

1 x rökfläkt

1 x nätsladd

1 x USB-datakabel

1 x USB-nyckel

1 x tillbehörsväska

1 x engelsk bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-HÅLLBAR KVALITET: Gravyrområdet är 12"x8" (30x20cm). Med ett högkvalitativt CO2-laserrör är livslängden 1000-1300 timmar. Med förstärkt och förtjockad kropp är maskinens livslängd två till tre gånger så lång som för vanliga CO2-lasergraveringsmaskiner. Den inbyggda kylfläkten kan effektivt sänka temperaturen på varje komponent och kan användas under lång tid.

- Hög precision: Använd japanskt moderkort och chip, tyskt lager och högprecisionsstegrem, mer exakt gravering. Genom att använda en stegmotor med hög precision är operationen mer stabil och exakt.

- Kraftfull prestanda: Ger en USB-port, som enkelt kan anslutas till en stationär eller bärbar dator för mer exakt kontroll av graveringen. Inkluderar CorelDraw-programvara med NewlySeal- och NewlyDraw-funktioner. Gravyrhastighet: 0-13,8"/s (0-350 mm/s). Skärhastighet: 0-1,38"/s (0-350 mm/s)

-Hög kompatibilitet: Stöd alla modeller av skrivare och skannrar. Kompatibel med TIF internationella standardteckensnitt och BMP/JPG/JPEG/WMF/EMF/PLT.

-Bred applikation: Denna graveringsmaskin används ofta för gravering av bambuflis, träskivor, stenblock, horn, läder, kristall, trä, organisk plast, tyger, keramik, etc. Lämplig för sigillgravering, reklam, konstgåvor, kläder, läder, leksaker och andra industrier.

Objektsnr 577705101

Visningar 4 300

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

40W CO2 lasergraveringsmaskin,hög precision,hög kompatibilitet,stark prestanda

Pris

6 579 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?