Beskrivning

Produktbeskrivning:

3 HP 2900 RPM luftkompressormotor.

Denna luftkompressormotor har bra visuell effekt och stabil struktur.

Genom att använda förstklassiga material och precision kännetecknas motorns dubbla system av prestanda över genomsnittet och hög finess.

-3 hk elmotor

-Arbetseffektivitet

- Stålhus

-Höghastighets kylfläkt

Huvuddrag:

- kraftfull motor,
Högeffektsmotorn är en enfasmotor med en spänning på 230-240V, vilket kan spara energi under lång tid och minska energikostnader eller utgifter. Rör dig utan ansträngning.

- hög prestanda,
Motorn är på 3 hästkrafter, maxhastigheten är 2900 rpm, axeln med hög hårdhet är mer hållbar, isoleringsklassen: B.

- Robust konstruktion,
Motorhöljet är tillverkat av slitstarkt metallmaterial, som är starkt och pålitligt, hållbart i styrka, korrosionsbeständighet, slät yta och bekväm att använda.

- inklusive monteringsfästen,
Motorsatser för luftkompressorer inkluderar ett robust monteringsfäste som ökar motorns stabilitet och minskar friktionen.

- Helt sluten fläkt,
Även i dammiga eller fuktiga miljöer kyler en stor fläkt i ena änden motorn under timmars drift, vilket minskar energikostnaderna och driftstemperaturerna.

-IP55 skydd,
Motorn har en hög nivå av vatten- och dammbeständighet, kan användas utomhus och kan fortsätta att fungera stabilt även i utrymmen med hög temperatur.

Produktspecifikationer:

Matningsspänning: 230-240V, 1 fas, 50 Hz

Märkeffekt: 2,2 KW/3 hk

Isoleringsklass: B

Antal varv: 2900 U/min

Skaftdiameter: 24 mm/0,94 tum

Strömförbrukning: 13,9 ampere, 2900 rpm

Skyddsklass: IP55

Produktstorlek (L*B*H): 33*19,5*22 CM

Paket innehåll:

1 x luftkompressormotor med monteringsfäste

Funktioner och detaljer:

-3 HP Motor: Kompakt och liten elektrisk kompressormotor med effekt 3 HP, enfas, lätt att bära, robust kraftig enfasmotor, speciellt designad för att driva kompressorer.

-Arbetseffektivitet: Kompressormotorn kan nå en maximal hastighet på 2900 RPM, med hög arbetseffektivitet, och motorns dubbla system har egenskaperna över genomsnittet prestanda och hög finhet.

- Stålhus: Kompressorlastmotorn är gjord av högkvalitativt stål. Det solida och pålitliga metallmaterialet kan skydda motorn väl, och ramen är stabil; inklusive monteringsfästet är fästets struktur stabil.

- Höghastighetskylfläkt: En stor fläkt i ena änden kyler luftkompressormotorn under timmars drift, även i dammiga eller fuktiga miljöer, vilket minskar energikostnaderna eller overhead, sänker driftstemperaturerna och ökar lindningens livslängd.

- SKYDD OCH STABILITET: Standardmotorn är IP55-klassad för att förhindra skadlig dammuppbyggnad och tvätta med vatten utan att skada. Kontinuerlig och stabil drift även i utrymmen med hög temperatur.

Objektnr 634506090

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 28 jun 21:53

2,2KW 3HP 2900RPM 1-fas luftkompressormotor med monteringsfäste, IP55 vattentät

Pris

2 459 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också