Beskrivning

Produktbeskrivning:

Magnetisk domkraft i stål, N42-magnet och spakbrytare och lindningshandtag.

Lyftmagneten med frigöringshandtag är gjord av superstark neodymmagnet, idealisk för att lyfta magnetiska material som stålplåtar, block, stavar, cylindrar, etc.

Det kräver ingen elektricitet, så det kan inte bara förbättra din arbetseffektivitet, utan också hjälpa dig att spara energi och arbetskraft.

Lägga märke till:

- Rengör stålplåtens yta före användning för att förhindra att den magnetiska kraften faller.

- När stålplåten lyfts är det förbjudet att stå under stålplåten; när det inte finns någon stålplåt under magnetlyften, kontrollera inte handtaget.

-1320 lb lyftkapacitet

- Robust magnetisk konstruktion

- Säkerhetsmekanism

- flexibel användning

Huvuddrag:

- välgjorda strukturer,
Lyftmagneter är gjorda av högkvalitativ magnetmetall och belagda med en finish för att motstå korrosion och rost. Den är hållbar och har lång livslängd.

-magnetisk kraft,
N42-magneten med sin lyftkapacitet på 1320 lb är perfekt för din arbetsplats. Produkten kan säkert lyfta gods som stålplåtar, block- eller rundstål och järnhaltiga material.

- lätt att använda,
Den unika designen på det gummilindade handtaget garanterar kundernas säkerhet vid användning av hissmagneten. Var anti-halk och anti-kollision. En stoppbult håller fast handtaget ordentligt. Den mekaniska spaken är arbetsbesparande och bekväm.

- parameterreferens,
Tjockleken på stålplåten krävs strikt när magnetlyften lyfts. Om till exempel en 1T magnetkran ska användas för att lyfta 1T stål måste stålplåten vara minst 40 mm bred. Dessutom, när den magnetiska lyftaren absorberar rundstål, är mängden adsorption som genereras cirka 30 % av den för platta arbetsstycken.

- säkerhets instruktioner,
Var noga med att inte använda på kanten av lyftaren eller vertikalt och använd inte på ojämna ytor.

- används i stor utsträckning,
Steel Magnetic Lifters är idealiska för att lyfta stålplåtar, block och andra magnetiska material inom kraft-, ingenjörs-, transport- och gruvsektorerna.

Produktspecifikationer:

Nominell kapacitet: 1320 lbs (600 kg)

Nettovikt: 47,4 lbs (21,5 kg)

Arbetstemperatur: <=80°C

Total produktstorlek: 26,5×11×11,5 cm

Paket innehåll:

1 x värd

1 x sexkantnyckel

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-1320 lbs Lyftkapacitet: Denna lyftmagnet kan lyfta 1320 lbs last. Den är stark nog att absorbera alla typer av stålplåtar. Produktstorlek: 26,5×11×11,5 cm. Arbetstemperatur: <=80°C.

- Stark magnetisk konstruktion: Den magnetiska lyftaren i stål är gjord av N42-magneter. Den högeffektiva färgytan är slät och ljus, inte lätt att korrodera och rosta.

-Säkerhetsmekanism: Konstruerad av gummilindade handtag, höghållfasta bygelkrokar och flera fästbultar, förbättrar lyftmagneten avsevärt säkerhet och stabilitet, vilket gör ditt lyftarbete mer bekvämt.

-Flexibel användning: Utformningen av spakrotationsaxeln är bekvämare för att styra magnetlyften. Sväng helt enkelt åt vänster för att slå på suget och höger för att stänga av det. Och säkerhetsbulten kan fixera handtaget exakt.

- Olika användningsområden: Utmärkta plåtlyftverktyg för kraft, teknik, transport och gruvdrift. Den är lämplig för att lyfta magnetiska material som stålplåtar, block, stavar och cylindrar.

Objektnr 634 625 632

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:39

600kg stål Permanent magnetlyftare, superstark neodymmagnet, lätt att använda

Pris

2 729 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också