Beskrivning

Produktbeskrivning:

Blå hopfällbar vagn med justerbart handtag och utmärkt rörlighet.

Om du letar efter en hopfällbar barnvagn är det ditt bästa val.

Denna hopfällbara cykel har en höghållfast pulverlackerad stålram och gott om förvaringsutrymme och en lastkapacitet på 220 pund säkerställer att du kan ta med allt till en picknick. Oavsett vart du går, gör den vikbara designen att du inte längre oroar dig för förvaring,

- Stort förvaringsutrymme

- Stålram av hög kvalitet

-Lätt att vika/vika ut

-Flexibel rörlighet i all terräng

Huvuddrag:

- rymlig interiör,
Tillverkad av 600D Oxford polyestertyg, den hopfällbara vagnen är hållbar. Dessutom kan tyget enkelt tas bort för tvätt. Invändiga mått (L x B x H): 33,4" x 17,7" x 9,8".

- hållbar stålram,
Denna hopfällbara vagn har en hållbar stålram med en pulverlackerad korrosionsbeständig finish. Oroa dig inte för prestandan hos denna kombi, den har en maximal lastkapacitet på 220 lbs.

- ATV,
Strandhjulen för all terräng är större än andra däck, mäter 10 x 18 cm, mer stabila och halksäkra. Oavsett vilken riktning du vill gå kan du styra ATV:n med lågt brus.

-lätt att använda,
Du kan stänga det främre handtaget och lyfta tröskeln för att fälla ut vår hopfällbara skåpbil. Dessutom är handtagen alla vinkeljusterbara, och handtagen är även höjdjusterbara.

- Noggrant designade detaljer,
Det finns flera praktiska detaljer inuti skåpbilen: säkerhetsbälten för föremålssäkerhet; två små mugghållare för vattenflaskor; och ett avtagbart soltak för skydd mot regnet.

-Brett utbud av applikationer,
Denna vagn är perfekt för picknick, fiske och trädgårdsarbete. Dess rymliga förvaringsutrymme är perfekt för förvaring av leksaker, trädgårdsredskap och utomhustält.

Produktspecifikationer:

färgen blå
Vikt storlek: 39"x20.4"x7"/98.5x52x17.8 cm
Utökad storlek: 39"x21.4"x39"/98.5x54.3x98.5 cm
Lastkapacitet: 220 lbs/100 kg
Rammaterial: Pulverlackerat stål
Tyg Material: 600D Oxford PE
Hjulstorlek: 4" x 7" / 10 x 18 cm

Paket innehåll:

1 x hopfällbar skåpbil

1 x starkt rep

Funktioner och detaljer:

STORT FÖRVARINGSUTRYMME: Innermått (L x B x H): 33,4'' x 17,7'' x 9,8''. Detta rymliga förvaringsutrymme rymmer alla dina tillhörigheter som leksaker, trädgårdsredskap och tält. Denna hopfällbara vagn kan göra ditt trädgårdsarbete eller utomhusresor enklare.

Högkvalitativ stålram: Den här hopfällbara vagnen använder höghållfast stålram och löstagbart 600D Oxford PE-tyg, vilket innebär att den kan lasta vilka picknickartiklar du vill utomhus. Dessutom tar det avtagbara soltaket dina bekymmer bort från vädret.

Lätt att vika/vika upp: ingen montering krävs. Den kan göras så kompakt i enkla steg att du kan förvara den i bagageutrymmet på din bil! Med hjälp av den här skåpbilen kan du bli av med ryggsmärtan som orsakas av att bära för mycket prylar.

All-Terrain flexibel rörlighet: 360° svängbara hjul och flexibelt handtag gör att du enkelt kan styra ATV:n. Handtaget låses på plats med en led, så du behöver inte oroa dig för att tappa kontrollen.

Multi-Purpose Caravan: Din trädgård och camping måste ha. Föremålet ger också ett säkerhetsbälte och en extra förvaringsväska för att hålla dina tillhörigheter säkra och snygga. En enkel resesällskap som hjälper din familj att ta sig runt.

Objektnr 634 625 639

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

100kg kapacitet hopfällbar vagn för flera ändamål, stort utrymme, humaniserad

Pris

2 495 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också