Beskrivning

Produktbeskrivning:

vertikala och horisontella skivspelare,

Den vertikala och horisontella vridskivan är ett av huvudtillbehören till fräsmaskinen, och det är en exakt positioneringsanordning för arbetsstycket.

Denna maskin används ofta inom metallbearbetning och gör det möjligt för operatörer att borra eller skära arbetsstycken med exakta intervall runt en fast axel.

- Vertikalt och horisontellt läge

- Fantastiskt material

-Utmärkt precision

-Lätt att justera

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Vertikal och horisontell design,
Den kan monteras "platt", med bordet roterande runt en vertikal axel, i samma plan som verktyget för den vertikala fräsen. Alternativt kan du montera skivspelaren på dess ände (eller montera den "platt" på en 90° vinkelplatta) så att den roterar runt en horisontell axel. I den här konfigurationen kan en ändstock även användas för att hålla arbetsstycket "mellan mitten".

-HT200 gjutning,
HT200 gjutgods har utmärkta gjutegenskaper, stötdämpande egenskaper och hög hållfasthet och värmebeständighet. Det garanterar maskinens utmärkta prestanda och ger dig en bra känsla av användning.

- hög precision,
Urtavlan är uppdelad i totalt 360 grader. Den minsta skalan kan vara exakt till tvåan. Alla dessa hjälper dig att hantera mer komplexa och precisa uppgifter. Spindeländen antar precisionslager. Du kan vara säker på att den är mycket stabil under belastningsskärning.

- lätt att justera,
Att justera en roterande fräsmaskin är inte svårt för dig. Vad du bör göra är att justera handtaget till önskat läge eftersom urtavlan är markerad med exakta graderingar.

- gratis tillbehör,
Utöver det roterande maskinbordet förser vi dig även med fyra positioneringsblock eller skiftnycklar och skruvar. Centrering kan snabbt och exakt korrigeras med nyckelstyrningsblock.

-använd många gånger,
Den används ofta inom metallbearbetning och gör det möjligt för operatörer att borra eller skära jobb med exakta intervall runt en fast axel. Idealisk för cirkulära skärjobb, borrning, försänkning och liknande jobb.

Produktspecifikationer:

Spännbords diameter: 150mm / 6"

Antal platser: 4

Spårbredd: 11 mm / 0,43"

Cirkelnoggrannhet: 0,04

Monteringsytans parallellitet: 0,04

Delnoggrannhet: 45"

Snäckväxel: 90/1

Horisontell basstorlek: 180 x 170 mm / 7 x 6,7"

Vertikala grundmått: 205 x 80 mm / 8 x 3,15"

Höjd: 80 mm/3,15"

Vikt utan förpackning: 11,1 kg / 24,47 lb

Bord med skala: 360°

Lastnivå: 40 kg/88,18 lb

Vertikal belastning: 20 kg / 44,09 lb

Paket innehåll:

1 x vertikalt och horisontellt roterande bord

Funktioner och detaljer:

- Vertikala och horisontella positioner: Våra skivspelare med fyra spår är 4"/6"/8" (100mm/150mm/200mm) i diameter och kan användas i både horisontella och vertikala positioner, uppfylla båda funktionerna, och ger dig även bekväm och effektiv fräsupplevelse.

- FANTASTISKT MATERIAL: HT200-gjutning används främst för att gjuta delar som utsätts för tryck och vibrationer på mekanisk utrustning. Med det som material är våra roterande fräsmaskiner hållbara, stötdämpande och värmebeständiga.

- ÖVERÄMNEN NOGGRANNHET: Fräsmaskinens vändskiva kan graderas 360 grader. Återställning av ratten och handratten kan slutföra skalan på några sekunder. Innesluten design hindrar damm och skräp från att sippra in.

- Lätt att justera: Skivan på kvarnskivan är märkt med en exakt skala. Manövrera helt enkelt kontrollhandtaget och justera det till önskat läge för enkel och bekväm användning.

- Bred applikation: Denna skivspelare är populär för sin utmärkta prestanda, praktiska design och höga precision. De används ofta för rundskärning, borrning, försänkning och liknande operationer.

Objektnr 634 625 641

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

150MM 4-spår vertikal & horisontell roterande bord för fräsmaskin,hög precision

Pris

2 659 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också