Beskrivning

Produktbeskrivning:

28CM elektrisk keramikhjulmaskin, vackert utseende & pedal & teleskopbord.

Detta elektriska keramikerhjul är utrustat med en löstagbar bassäng och en 11" högkvalitativ skivspelare i aluminiumlegering som kan rotera i båda riktningarna.

Den kraftiga basen gör att skrivbordet lätt kan lyftas eller läggas ner, dessutom gör den kraftfulla motorn på 450 W detta keramiska hjul att gå smidigt och med lågt ljud,

Särskilt lämplig för skolundervisning, keramik DIY butik, hem DIY, etc.

-hög kvalitet

-Flexibel lyftkonstruktion

- Oberoende fotpedal

-Säkerhet

- Inkluderar kompletta skulpteringsverktyg

Huvuddrag:

- hjul och avtagbar bassäng,
Den stora stödytan på 28cm ger mer komfort och ökar flexibiliteten under användning. Skivspelaren i aluminiumlegering är slitstark och lätt för långvarig användning. ABS-bassängen är avtagbar för enkel rengöring.

- intuitiv panel,
Panelen i ett stycke gör det mycket bekvämt att kontrollera styrkan och hastigheten på det snurrande hjulet, vilket minskar onödiga problem i produktionsprocessen. Manövreringen är enkel och rotationsriktningen kan ändras med en knapp.

- fotpedaljustering,
Den bekväma fotpedalen kan vridas framåt eller bakåt, och hastigheten kan flexibelt justeras inom intervallet 0-300 rpm, vilket gör att du kan prova lera mer fritt. Slitstarka pedaler för långvarig användning.

- justerbara ben,
Denna keramikformare kan enkelt höjas och sänkas från 0 - 7,8 tum / 0 - 20 cm. Jämfört med traditionella bordsben gör den rörliga mekanismen operationen smidigare och mer flexibel att använda.

-Säkerhet,
Läckageskyddsanordningen använder enfas tretrådsanslutning för att säkerställa tillförlitlig och tyst drift för användarna. Den effektiva 450W borstlösa motorn går tyst, så att användarna kan känna varje stel form och skapa ett mästerverk.

- kompletta keramiska verktyg,
Levereras med ett 16-delat carvingset och förkläde för att trimma dina skapelser. Det kan användas i stor utsträckning i skolundervisning, keramik DIY-butiker, keramikstudior och hem DIY för att möta behoven hos proffs och amatörer.

Produktspecifikationer:

Skivbordsmaterial: aluminiumlegering

Effekt: 450W

Spänning: 220V

Skivbordsmått: 11"/28cm

Hastighet: 0-300 rpm

Pedalkabellängd: 70,8 tum / 1,8 meter

Arbetsljud: 60dB

Teleskopbordsområde: 0-7,8 tum / 0-20 cm

Rotationsriktning: medurs och moturs

Vikt: 44 lbs/20 kg

Produktmått (L x B x H): 25 x 16 x 16 tum / 65 x 42 x 42 cm

Paket innehåll:

1 x keramikerhjul

1 x skivspelare i aluminium

16 x formverktyg

1 x Användarmanual

1 x förkläde

Funktioner och detaljer:

-Premiumkvalitet: 28 cm stor skivspelare i aluminiumlegering tillåter användare att snabbt rita stora block. Bifogat slitstarkt ABS-handfat motstår lerstänk och är avtagbart för enkel rengöring. Kompakt struktur, humaniserad design och fina detaljer ger användarna en trevligare upplevelse. Njut av keramik och snideri i bekvämligheten av ditt eget hem.

-Flexibel lyftdesign: Denna uppgraderade version av den kraftiga basen gör att skrivbordet enkelt kan lyftas och sänkas inom intervallet 0 - 7,8 tum/0 - 20 cm, vilket ger bekvämlighet för användare av alla höjder. triangulär struktur säkerställer att maskinen inte skakar. Manipulera och kontrollera formen på dina kompositioner.

- Oberoende fotpedaler: De vattentäta panelknapparna hjälper dig att styra hjulets riktning bara genom att trycka på knappen på displaypanelen. Ansluten med en 450W borstlös motor möjliggör den hållbara fotpedalen 0-300 rpm hastighet och 60dB lågt brus. Den kan roteras medurs eller moturs för att passa olika behov.

-Säkerhetsskydd: enfas tretrådsanslutning, med läckageskyddsanordning, säker och pålitlig drift. Dessutom ger förstärkta kuddar på maskinens botten stabilitet och minskar repor på golvet. Med användarnöjdhet och lång produktlivslängd kan du fokusera på ditt arbete och skapa något inspirerande.

-Kompletta skärverktyg ingår: Produkten innehåller 8 st verktyg i rostfritt stål och 8 st träverktyg för att hjälpa dig att enkelt skapa serviser, vaser och keramiska konstverk. Lämplig för skolundervisning, keramikbar, familj, etc. Tillfredsställ plastgjutningsbehoven hos de mest professionella keramikhantverkarna och amatörerna.

Objektnr 634625631

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:39

28cm elektrisk keramikhjulsmaskin, integrerad kontrollpanel, med säkerhetsskydd

Pris

3 095 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också