Beskrivning

Produktbeskrivning:

Magnetisk tumblersmyckespolerare, tvåvägsrotation & starkt PC-material & lätt att använda.

Denna metallrulle för smycken har en anpassad tidsfunktion, snabb bearbetningshastighet, enkel och säker användning, lämplig för polering av oregelbundet formade delar, hål, rör och andra döda hörn, sprickor, etc.

Den är lämplig för precisionsdelar som lättmetaller, icke-järnmetaller och hårdplaster, och kan uppnå flera effekter som avgradning, fasning, polering och tvättning. Få tillbaka gamla korroderade eller slitna föremål för att glänsa med denna smyckespolerare.

- Kraftfull prestanda

- Högkvalitativ polerad hink

- Enkel kontrolllayout

- Humaniserad design

Huvuddrag:

- höghastighetsrotation,
Vid en hög hastighet på 2000 rpm kan de flesta poleringsoperationer med en smyckesglas slutföras på under 30 minuter. Lägg smyckebiten, stålnålen, vatten och ett speciallack i skålen och tryck på knappen.

-PC poleringshink,
Polercylindern på den magnetiska polermaskinen är mångfacetterad och tillverkad av supertufft PC-material. Det är tillräckligt svårt för att motstå effekten av polering, och det kommer inte att läcka och korrodera. Dessutom är det räfflade handtaget designat för enkel åtkomst till föremål.

- multifunktionspanel,
Denna smyckesmaskin har en 1-60 minuters vridknapp och en timerknapp. Välorganiserade knappar och indikatorer möjliggör snabb och smärtfri drift.

- Perfekta detaljer,
Utrustad med flera kylventiler för att ta bort den genererade värmen och hålla maskinen igång smidigt. Dessutom kan de bärbara handtagen utformade på båda sidor underlätta transporten av maskinen.

- små stålnålar,
Den levereras med ett paket med 200 g poleringsnålar designade för att polera intrikata detaljer, små luckor och flera inställningar. Det ger ditt material en ljus spegelblank finish och ger stor enhetlighet, men är inte lämplig för plana ytor.

-Brett utbud av applikationer,
Den roterande tumlaren för smycken kan användas för ytpolering, fasning, trimning, rostborttagning, grovbearbetning, precisionspolering, borttagning av svarta fläckar och finslipning. Perfekt för studior och små smyckesprojekt.

Produktspecifikationer:

Spänning: 220V

Poleringsnålar: 0,44 lb/200 g

Tidskontroll: 1-60 minuter

Rotation: båda riktningarna

Hastighet: 2000 rpm

Kapacitet: 3,3 lbs/1500 g

Rullmått: 185 x 130 mm

Maskinens mått: 230 x 230 x 370 mm

Nettovikt: 22 lbs/10 kg

Paket innehåll:

1 x magnetisk tumbler smycken polerare

1 x Förpackning med polerade stift

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

- Kraftfull prestanda: Denna magnetiska tumlare använder sin unika magnetfältsfördelning för att producera en stark och stabil magnetisk krafteffekt. Den har en hastighet på upp till 2000 RPM. Använd envägs- eller tvåvägsrotation beroende på dina behov.

-Premiumpoleringshink: Smyckeglaspoleraren är gjord av tuff polykarbonat, hög hårdhet och inget läckage. Trumstorlek: 185 x 130 mm, kapacitet: 3,3 lbs/1500g.

- Kortfattad kontrolllayout: Klara knappar med full funktion som visas på panelen gör att du enkelt kan ställa in tiden och rotationslägena för den magnetiska polermaskinen för smycken. Den kan utföra flervinkelslipning på arbetsstycket och snabbt ta bort rost.

-Humaniserad design: Den magnetiska tumblerspoleraren har flera kylhål och en kraftfull fläktkylningsfunktion för att undvika att maskinen överhettas. Dessutom gör de bärbara handtagen på båda sidor att du enkelt kan bära maskinen.

- Flera användningsscenarier: lämplig för slipning och polering av guld, silver, koppar, aluminium, zink, magnesium, järn, rostfritt stål, hårdplast, icke-metalliska material och andra precisionsdelar.

Objektnr 634 625 640

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

2000RPM magnetisk tumbler smyckespolerare med multifunktionpanel,tvåvägsrotation

Pris

2 959 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också