Beskrivning

Digital moment nyckel från vevor,använd 2 gånger,Inköpt 2024-03-06

Kompromisslös noggrannhet: Vår 1/2" digitala momentnyckel har ett vridmomentområde på 25-250ft.lb / 34-340n.m, vilket ger exceptionell noggrannhet på upp till ±2%. Kalibreringscertifikat medföljer varje momentnyckelsats, vilket säkerställer att du kan dra åt fästena på ditt fordon eller din utrustning säkert och exakt utan att ta skada.

Konstruerad för lång livslängd: Tillverkad av robust krom-vanadinstål, denna kraftiga momentnyckel genomgår en rigorös sexstegs värmebehandlad process och förkromad ytbeläggning för optimal motståndskraft mot rost och korrosion. Dessutom underlättar den elektroniska momentnyckelns släta yta enkel rengöring.

Tydlighet i ett ögonkast: Vår digitala momentnyckelsats är designad med en högupplöst LED-skärm och inbyggd bakgrundsbelysning, vilket ger kristallklar läsbarhet även i svagt ljus. Med fyra enhetsalternativ - Nm, in-lb, ft-lb och kg-m - har du extra bekvämlighet till hands.

Hög kompatibilitet: Den justerbara momentnyckeln är utrustad med drivadaptrar och förlängningsstänger, vilket gör det till ett otroligt mångsidigt verktyg som kan användas för ett brett spektrum av applikationer. Kompatibel med både 1/4" och 3/8" bultstorlekar, denna digitala momentnyckel 1/2-drivenhet är perfekt för användning i trånga eller djupa utrymmen med begränsad åtkomst.

Strömlinjeformad effektivitet: Det vändbara spärrhuvudet möjliggör snabb demontering och installation av sockeln med bara en hand, vilket förbättrar arbetseffektiviteten och sparar värdefull tid. Med tre arbetslägen - realtids-, topp- och förinställt minne - kan du välja det läge som passar dina behov för effektiv och snabb drift. Upplev bekvämligheten och effektiviteten med vår momentnyckel nu!

Objektnr 634 050 864

Visningar 326

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 27 maj 16:36

Digital moment nyckel vevor 34-340 nm

Slutpris

|

1 035 kr

Auktionen är avslutad

fr3ddan_90 vann auktionen