Beskrivning

Produktbeskrivning:

25L luftkompressor, oljefri pump, kopparmotor och supertyst.

Denna luftkompressor kan användas i stor utsträckning i olika pneumatiska verktyg, såsom borrmaskiner, spikmaskiner, tätningspistoler, pneumatiska skiftnycklar, etc.

Utrustad med en oljefri pump för minimalt underhåll, kan 25L oljetanken köras kontinuerligt, dessutom använder kompressorn en ren kopparmotor, som är mycket effektiv och ultratyst, som tjänar dig under lång tid.

-25L luftkompressor

-Tyst kopparmotor

-Professionell säkerhetsdesign

- lätt att flytta

huvuddrag:

-25L kapacitet och oljefri pump,
Luftkompressorn har en 25L oljetank för att maximera prestandan hos dina luftverktyg. Dessutom är den utrustad med en oljefri pump för att minimera underhållet.

- kraftfull kopparmotor,
Kompressorn använder 1HP/750W kopparmotor, hög effektivitet och tyst, kylhålsdesign för att förhindra överhettning, tryck: 8 bar, hastighet: 1440 rpm.

- Anmärkningsvärda funktioner,
Denna kompressor är designad med en magnetventil, 2 tryckmätare och en säkerhetsventil för att justera och hålla lufttrycket i tanken alltid inom det normala området.

- lågt ljud,
Den oljefria luftkompressorn arbetar tyst med 58 decibel och kommer inte att störa dig, vilket ger dig en bekväm och lugnande arbetsatmosfär.

- Bärbar design,
Luftkompressorn har ett handtag för enkel flyttning och transport, och 4 halkfria fötter för att hålla den stabil under arbetet. Du kan enkelt ta med dig kompressorn var som helst.

-Brett utbud av applikationer,
Luftkompressorn används ofta i däckpumpning, bilreparation, husdekoration etc., och är lämplig för elektriska borrar, spikmaskiner, pneumatiska skiftnycklar, sprutpistoler och andra pneumatiska verktyg.

Produktspecifikationer:

Färgen är: vit

Huvudmaterial: Stål

Effekt: 1HP/750W

Bränsletankens kapacitet: 5,5 gallons/25 liter

Smörjtyp: Oljefri

Spänning: 220V 50Hz

ampere: 3,6 A

Hastighet: 1440 rpm

Maxtryck: 8 bar

Deplacement: 165 l/min

Ljud: 58 decibel

Produktmått (L x B x H): 47,8 x 31 x 56,4 cm

Vikt: 48,5 lbs/22 kg

Paket innehåll:

1 x oljefri luftkompressor

2 x gasmunstycken

Funktioner och detaljer:

-25L luftkompressor: Luftkompressorn är utrustad med en oljefri pump för minimalt underhåll och en 25L oljetank för kontinuerlig och effektiv drift.

-Tyst kopparmotor: Denna kompressor använder 1HP/750W kopparmotor, som är mycket effektiv och energibesparande, och tjänar dig under lång tid utan bullerföroreningar. Tryck: 8 bar. Hastighet: 1440 rpm.

-Professionell säkerhetsdesign: Det finns en magnetventil som är säker när strömmen är avstängd, 2 tryckmätare för att mäta lufttrycket i tanken, en säkerhetsventil för att hålla luften i tanken inom det normala området och kylhål för att förhindra maskinen från överhettning.

-Lätt att flytta: Luftkompressorn är designad med ett handtag för enkel flyttning och transport, och 4 halkfria fötter för stabilitet. Dessutom är den lätt och lätt att använda.

- Brett användningsområde: lämplig för de flesta däckpumpar, bilreparationer, pneumatiska verktyg för husförbättringar, såsom elektriska borrar, spikpistoler, tätningspistoler, luftnycklar, sprutpistoler, mejslar, färgsprutor, etc.

Objektnr 633000615

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:33

750W 25L bärbar tyst luftkompressor, oljefri pump, kopparmotor, bred användning

Pris

2 895 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också