Wii 2 HDMI adapter med 3.5 mm uttag, Wii2HDMI

17 628 visningar

79 kr

 • Frakt
  PostNord 15 kr
  DHL 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  9 st
Beskrivning

Regionsfri, fungerar till din konsol.

Nytillverkad. Har 3.5 mm uttag för separat ljud om man vill ha det. Det går även ljud genom HDMI uttaget.

Eftersom adaptern gör om komponentsignal till HDMI kan man inte förvänta sig en bättre bild än med standard komponent, men gör det möjligt koppla till HDMI uttag på TVn. Det är normalt med lättare vågor i bild.

Om adaptern inte ger bild, säkerställ att den är intryckt hela vägen. Bilden tar några sekunder att dyka upp. Om det ändå inte hjälper, testa om konsolen ger ut kompositbild. Ibland är konsolen inställd för att ge ut AV-signal. Se https://community.eurogamer.net/thread/78926

Gå gärna in i inställningar i din Wii konsol och ställ in bästa upplösning.

Vissa adaptrar ger förvrängd bild på vissa TV-apparater (t.ex. förskjutningar i bild). Man kan i så fall använda sin returrätt.

---

Nytt: på grund av Coronaviruset skickas nu postorders till dörren istället för ditt utlämningsställe. Större eller dyrare varor skickas dock som tidigare med DHL eller Schenker och måste hämtas ut.

Samfrakt

För samfrakt, vänligen lägg varor i varukorgen, och vid utcheckning får du en totalsumma. Vid köp av separata orders eller vunna auktioner kan vi returnera den extra fraktkostnaden beroende på vad verklig fraktkostnad blir. Maxfrakt vi tar per leverans är 79 kr.

---

Frakt och leveranstid

Alla varor skickas från Sverige. Leveranstid: 1-5 dagar beroende på fraktsätt och postens snabbhet.

Orders på under 500g skickas med posten som A-post. Dessa brev är ej spårbara. För spårbarhet, välj DHL. Vi skickar dyrare varor spårbart med Schenker Privatpaket, även om man väljer Post/DHL.

Order över 1 kg skickas till din närmaste DHL Service Point eller Schenker utlämningsställe.

Ömtåliga saker såsom boxade spel skickas i kartong. Enstaka lösa kassetter, kablar och dylikt skickas i bubbelpåse.

Garanti, returer

Alla kassettspel rengörs och testas innan de skickas.

Som företag ger vi 2 veckors ångerrätt. 6 månaders garanti på våra varor, förutom "befintligt skick"/defekta varor som säljes utan garanti.