Beskrivning

Centella Calming Daily Sunscreen är inte bara skonsamt mot din hud, utan också effektivt mot solens strålar. Med ett SPF av 50+ skyddar den mot UVA- och UVB-strålar, vilket gör den till ett effektivt och säkert solskydd.

Det som verkligen gör iUNIK's Centella Calming Daily Sunscreen unik är dess innehåll av Centella Asiatica. Denna mirakelväxt är känd för sina lugnande och återfuktande egenskaper, och kan hjälpa till att lindra rodnad och irritation. Huden blir lugn och återfuktad, medan den samtidigt skyddas mot solen.

Är du trött på att din hud känns tung och kladdig efter att ha applicerat solkräm? Ingen fara! Centella Calming Daily Sunscreen har en lätt och icke-kladdig konsistens som snabbt absorberas av huden. Detta gör den perfekt att använda varje dag, oavsett väder.

Men det är inte allt. iUNIK's Centella Calming Daily Sunscreen är fri från parabener, syntetiska doftämnen och färgämnen, vilket gör den till ett utmärkt val för känslig hud. Dessutom är den både vegansk och cruelty-free, så du kan känna dig trygg med att ditt köp är etiskt och miljövänligt.

Så släpp oron och njut av solen med iUNIK's Centella Calming Daily Sunscreen - ditt nya bästa försvar mot solens strålar och din biljett till en lugn och återfuktad hud. Skydda, lugna och återfukta med iUNIK!

Objektnr 633 987 925

Visningar 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 4 jun 18:39

iUNIK Centella Calming Daily Sunscreen 60ml

Slutpris

|

155 kr

Auktionen är avslutad

Hanna.u.h vann auktionen

andrealennartsson

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

129 omdömen