Beskrivning

Enligt rubriken säljer jag nu min rosa iPhone 15, 128gb, Inköpt på Elgiganten nu detta år 2024. Kvitto med garanti finns med, som fortfarande är giltigt!

Telefonens skick är som helt nytt, då mobilen varit skyddad med skal och skärmskydd sedan första dag?????skörmskyddet har några enklare märken, så jag rekommenderar dig att byta. Men låter det sitta på, så du får avgöra själv.

iPhone kommer ligga i sin originalbox med sin laddkabel, precis enligt nyköp. Jag har en helt ny Apple USB-c snabb adapter som jag skickar med också: det finns möjlighet att få med ett ska från ideal of Sweden om du vill. .

-100% i Batterihälsa är 100%.
-Telefonen kommer självklart vara utloggad ur icloud och EJ operatörslåst..

-ALT LEVERANSVAL- SPÅRBARt porto skickar jag alltid med och använder schenker eller dhl, eftersom deras serviceställen ligger tillgängligt inärheten.
-AVHÄMTNING-Värnamo

-Jag poster omgående, i regel inom 24h-48h max, efter mottagen betalning av köparen & av hänsyn till vilken veckodag /tidpunkt köparen genomfört köpet.

**OBS! Denna gången kan påverka leveranstiden något, då jag inte kan skicka iväg telefonen innan min nya telefon har kommit. Den bör hinna före men för säkerhetsskull, så i värsta fall kan leveranstiden dröja ett par dagar längre än normalt.!

-övriga frågpr? Välkommen att kontakta mig här ??

Objektnr 633 950 984

Visningar 355

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 26 maj 15:04

Rosa iPhone 15, 128GB i NYSKICK!! Kvitto & garanti fr 2024

Slutpris

|

7 601 kr

Auktionen är avslutad

Demofonen_priv vann auktionen