Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick: Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Förpackningen innehåller:

-echoMAP 71sv
-Ström-/datakabel
-Skyddshölje
-Monteringsbygel med vred
-Garmin bluechart g3 vision 2022 Version

- Färgskärm med knappsats och hög kontrast
- Inbyggt DownVü 455/800 kHz och SideVü-ekolod 455 kHz som ger de skarpaste bilderna¹
- Inbyggt 500 W (RMS) HD-ID™-ekolod (4 000 W topp-till-topp)
- 5 Hz intern GPS uppdaterar position och kurs 5 gånger per sekund
- Snabbfäste med lutning

echoMAP 71sv har en 7-tums färgskärm med hög kontrast och automatisk justering av bakgrundsbelysningen. Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund vilket ger en följsam förflyttning på skärmen. Den hanterar även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare. Kombinationens sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkällan och fästet. Akterspegel- och trollingmotorfäste medföljer.

Det skarpaste ekolodet på sjön
Garmin DownVü-ekolodet ger dig en nästan fotografisk bild av det som passerar under båten. Garmin SideVü-ekolodet ger dig en skarp, tydlig visning av det som finns upp till 228,6 meter (750 fot) bort på vardera sida om båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Traditionellt Garmin HD-ID-ekolod och både DownVü- och SideVü-ekolod är kombinerade i en givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota- och MotorGuide-trollingmotorer med integrerade givare. echoMAP 71sv innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med vårt kostnadsfria planeringsverktyg HomePort™. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 Vision
Med BlueChart g2 Vision SD-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension av exceptionella funktioner i din plotter.

- MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger dig 3D-perspektiv, både ovanför och under vattenlinjen.
- Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera i obekanta områden.
- Auto Guidance-tekniken använder sjökortsinformationen utifrån din båts förutsättningar och föreslår en rutt som du kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten och annat som kan vara i vägen. Ange bara din destination så tar dig Auto Guidance dit längs en säker rutt.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund
Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Det går snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Ta med din echoMAP
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

¹Gäller endast versioner med medföljande givare. Versioner utan givare har stöd för 77/200 kHz och Garmin DownVü/SideVü-givare, säljs separat

Anslutningar:
Spänning 4-pin
Ekolod/downvu 4-pin(ingår ingenEkolod/downvu
Sidevu 4-pin

Kompatibel med ett flertal givaralternativ. Använd adapterkapel för anslutning till enhetens 4-pin för vanligt ekolod eller ekolod & downvu eller 2X4-pin för ekolod/downvu och sidevu.

Objektnr 645 459 225

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 22 okt 15:26

Garmin ECHOMAP 71SV plus+Garmin BlueChart G3 Vision VEU721L Nord Europa

Pris

6 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

70 omdömen

Läs omdömen