Beskrivning

LIFESYSTEMS SURVIVAL SHELTER 4

Rek butispris: 1000 kr

Lev art: 42321

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år.

Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

Vindsäck för att undvika hypotermi vid olycksfall eller vid hårt och kallt väderlag

En vindsäck är viktigt del av säkerhetsutrustningen för alla typer av friluftsaktiviteter året runt. När vädret förändras plötsligt på fjället sommar som vinter eller olyckan är framme gäller det att kunna skapa en skyddad miljö för gruppen.

Lifesystems Survival Shelter ger ett förvånandsvärt varmt skydd mot väder och vind. Vindsäcken är stor nog för fyra personer och är tillverkad i signalorange vind- och vattentät polyesterväv med reflexdeatljer vilket gör den enkel att upptäcka i nödsituationer.

Lifesystems vindsäck har vattentäta sittpaneler. Säcken dras ihop med dragsko nedtill för att skapa ett väl skyddat microklimat. För maximal komfort så har det fönster och luftventil.

Vikt: 510 gram

Mått packad: 220 x 120 x 120 mm

Mått uppackad: 140 x 90 x 80 cm

Specifikation:

  • Vindsäck för upp till 4 personer
  • Tillverkad i vind- och vattentät polyesterväv med coating
  • 5000 mm vattenpelare och tejpade sömmar
  • Vattentäta sittpaneler
  • Signalorange med reflexdetaljer gör den enkel att hitta i nödsituationer
  • Integrerad packpåse med dragsko
  • Dragskojustering nedtill
  • Fönster för att hålla uppsikt utåt.

( sökord: vindskyddande säck överlevnad , vindsäck lifesystems , bvindsäck ultralätt , bivybag , överlevnadssäck , överlevnadsskyddande vindsäck , skydd mot hypotermi , vindskydd mot nedkylning , nödsäck vindskydd )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 562039726

Visningar 1 020

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LIFESYSTEMS SURVIVAL SHELTER 4, lifesystem vindskydd för överlevnad

Pris

890 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?