Beskrivning

EXPED TARP II (2021 modell)

Rek butikspris: 3400 kr

Färg: Green

Lätt, rymligt och tåligt rektangulärt tarp med många infästningsmöjligheter och utrymme för 2-3 personer!

Det finns en uppsjö av tarps på marknaden i alla prisklasser, vikter och kvaliteter. Låg vikt med ratio av hög slitstyrka i kombination med många tekniska detaljer gör att Expeds rektangulära Tarp II är ett av de mest genomtänkta och gedigna vi hittat i klassen. Tarpet kommer dessutom med en 5-årig garanti från Exped (så som alla deras mer slittåliga standardprodukter som inte har en uttalat ultralätt profilering.) Exped Tarp 2 kan sättas upp med olika fästmetoder och användas till en bredd av användningsområden.

En tarp ger oändliga möjligheter som tillfälligt regnskydd, för den som vill sova ute utan tält under bar himmel eller i hängmatta, eller för att få bara en lite större torr plats för att laga mat, förvara utrustning under, eller umgås på när man är flera i små tält. Andra andvändningsområden är att utöka utrymmet utanför husbussen eller tältet. Exped Tarp II fungerar utmärkt som skydd för så väl regn och sol. Använd grenar, dina vandringsstavar eller andra långa pinnar för att få upp höjden om du inte har några träd att fästa den i.

Tarpen har gott om plats för flera personer och levereras med fyra linor för upphängning samt tältpinnar för att fästas i marken. Tarpen har fästpunkter för Expeds Mosquito Nets (ingår ej). I mitten av duken finns en liten påse som kan användas som hållare för en naturlig pinne, eller en vandingsstav för att hålla tarpen uppe. Det finns också fästpunkter för stavar eller tältpålar (ingår ej) i alla fyra hörn och flera extra fästpunkter för snören. De praktiska spännena på de medföljande linorna gör det enkelt att steglöst justera spänningen i tarpen. Tarpen har flera fästpunkter för myggnät eller annan utrustning. Tältpinnarna ligger i en separat förvarimngspåse som skyddar tarpen, och tältlinorna stuvas undan i små nätpåsar för att undvika trassel.

Specifikation:

  • Kapacitet: 2-3 personer

  • Dimensioner: 350 x 290 cm cm

  • Vikt: 0,8 kg utan linor och pinnar, 1 kg totalt

  • Packmått: 34 x 13 cm

  • Säsonger: 3-säsongs

  • Material: 40 D Ripstop nylon, silicone/PU coated, tejpade sömmar, Oeko-Tex 100 certifierad

  • Vattenpelare: 1500 mm

  • Exped garant: 5 år

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599679663

Visningar 521

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

EXPED TARP II, Exped tarp för 2-3 personer

Pris

2 390 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?