Beskrivning

Nya Hoka M Carbon X 3 stl 43 1/3
Nypris 2499:-

Mellansula och kolfiberplatta: Carbon X3 är utrustad med en revolutionerande PROFLY X-mellansula som kombinerar responsiv dämpning med en kolfiberplatta. Denna unika kombination ger enastående energiåtergivning och en smidig framdrivning vid varje steg. Kolfiberplattan ökar effektiviteten i din löpning genom att minska energiförlusten och ge extra studs i steget, vilket gör det lättare att uppnå snabba och långvariga löptider.

Ovandel och passform: Carbon X3 har en lätt och ventilerande ovandel som ger en omslutande passform. Den förstärkta hälkragen ger extra stabilitet och stöd för att minska rörelsen i skon. Med sin bekväma och säkra passform ger Carbon X3 dig självsäkerheten att ge allt under dina tuffaste löpturer.

Yttersula och grepp: Den slitstarka gummiyttersulan på Carbon X3 ger pålitligt grepp på olika underlag. Dess mönster är utformat för att ge optimalt fäste, särskilt i kurvor och vid snabba accelerationer. Med den överlägsna greppet kan du fokusera på att springa utan att oroa dig för halkningar eller förlust av kontroll.

Mer info: https://cykellangd.se/produkt/hoka-m-carbon-x-3/

Objektnr 638 529 351

Visningar 276

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 20 jul 20:18

Nya Hoka M Carbon X 3 stl 43 1/3

Såld för

|0 Bud

1 450 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

jojessie

Ljusdal, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

619 omdömen