Beskrivning

Ny/ oanvänd hellång kjol från Gudrun Sjödén i storlek M. Modellen heter Little Italy. Nypris 995 kronor.

Kjolen är egentligen två kjolar. Den långa kjolen har en kort underkjol som knäpps av och på med två knappar i linningen. Underkjolen är alltså avtagbar. Den är kort (58 cm) och har tunn resår i midjan. Materialet är 100 % viskos.

Den hellånga kjolen har resår i nederkant och djupa fickor i var sida. Linningen har resår (3,5 cm) och dragsko med snodd. Tyget i kjolen har genombrutna sydda trekantshål över hela kjolen och vackra broderier i svart längs hela nedre delen av kjolen. Materialet i är 100 % organisk bomull.

I motljus är kjolen lätt transparent. Det är också då som de vackra broderierna syns. Kjolen är 92 cm lång. Mått rakt över i linningen osträckt är 43 cm (x2) Samma mått stäckt är: 53 cm (x2)

Det var svårt att fånga det vackra broderiet. Den näst sista bilden är ett försök att visa dem. Men kjolen är naturligtvis inte så genomskinlig.

Den här vackra kjolen är fel i storlek till mig. Det var den inte när den köptes. Den hann aldrig användas. Den är helt ny med etiketten kvar. Grattis till dig som kan ha den.

OBS Katter finns i familjen!
Skickas med PostNord spårbart för 51 kronor eller med Schenker för 59 kronor

Betalning emotses senast 3 dagar efter avslutad affär. Köparen betalar fraktkostnaden som är lika med postens porto eller Schenkers avgift. Jag försöker alltid att posta köparens auktionsvinst samma dag som betalningen kommer och ansvarar INTE för PostNords eller Schenkers långsamma leverans. Jag paketerar väl och ansvarar inte heller för Postens/Schenkers eventuella slarv i form av försenade, förstörda eller försvunna försändelser.

Tack för att du tittade in. Kika gärna på mina övriga auktioner jag samfraktar gärna.
Lycka till med budgivningen!

Men snälla – Lägg inte bud om du inte är säker på att fullfölja affären!

Objektnr 636 097 313

Visningar 185

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Lör 29 jun 17:37

Gudrun Sjödén, NY hellång svart kjol ballongmodell, fickor avtagbar underkjol, M

Utropspris

|0 Bud

650 kr

Auktionen avslutades utan bud

Sheherazade

Gustafs, Sverige

5.0

Sheherazade

Verifierad

Toppsäljare

2 829 omdömen