Beskrivning

Rensar beten som jag har då jag bara använder beten jag har gjort själv. Spannet på betena är nya i originalpaket till använda och se bilder för få en uppfattning. Det som syns på bilden buds det på. OBS, läs om frakt nedanför i denna text innan ni lägger bud! Se mitt utbud på min tradera-sida då det finns en massa beten som säljs av mig, både fabriksbeten till mina egna handgjorda beten (VURM).

Frakt, detta gäller för varje:
33:- Frimärke PostNord - Skickas utan förpackning och krokar om det finns på bilden.
62:- Spårbart Schenker - Skickas med förpackning och krokar om det finns på bilden.
Tips! - Köps det två eller fler beten blir det samfrakt med billigare pris per bete och spårbart paket. Då får man också med förpackning och krokar om det visas på bilden.

Skickas välpaketerat för mindre risk för något ska hända produkten under frakten. Ansvarar inte för fraktbolagets hantering eller andra hanteringsproblem de kan ha hos sig. Buda inte om ni känner er osäkra runt fraktbolagens hantering av paket.

Efter vunnen auktion ska ni få kontouppgifter från tradera. Kommer inte det kontakta mig. Pengarna ska vara insatta 3 dagar efter vunnen aktion. Jag bokar frakt när jag ser pengarna är insatta. Ni har ansvar att adresser och kontaktuppgifter stämmer.

Lycka till!

Objektnr 639 333 253

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 31 jul 10:47

Wobbler - 180mm - 36 g - Flytande - Okänt märke

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

Marcv1234 vann auktionen

jonroo

Solna, Sverige

5.0

jonroo

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen