Beskrivning

Utvecklat exklusivt för PlayStation 2 datorunderhållningssystem, det här spelet erbjuder en följeslagareupplevelse till Call of Duty: World at War, med sin egen unika uppsättning uppdrag, engagemang och utmaningar som utspelar sig inom Stillahavs- och Europakampanjerna genom många av de centrala strider som ledde till slutet på världens största krig.
  • Stillahavsteatern: I kampen mot en ny fiende, den kejserliga japanerna, måste amerikanerna lära sig att hantera sina mer aggressiva stridstekniker som Banzai Charges, fällor och nattliga överfall.
  • Nya vapen: Det här spelet levererar den filmiska intensiteten och kaoset som franchisen är känd för och utmanar spelare att utnyttja kraften i nya vapen som eldkastaren – det valda vapnet för att slåss i trånga och trånga utrymmen.
  • Tre kampanjer: Med 13 uppdrag och tre kampanjer, kämpa som medlem av 2:a marindivisionen i Stilla havet, 6:e British Airborne på Rhens strand eller 80:e infanteriet i Bastogne.
  • Delta i flera uppdragstyper inklusive infanteri, infiltration, prickskytt, storskaliga anfall, nattstrider och stridsvagnsangrepp.
  • Multiplayer-action online inkluderar fordonsstrider med stridsvagnar och en mängd förbättrade statistiska funktioner i spelet
  • SE BILD

Objektnr 598783510

Visningar 211

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CALL OF DUTY WORLD AT WAR FINAL FRONTS - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT - SVENSKSÅLD

Pris

95 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 856 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?