Beskrivning

Tävla på den högsta nivån av streetracing med Need for Speed ProStreet. Det är inte längre tillräckligt bra att bara styra ditt lokala grannskap; du måste dominera på en global scen. Bygg den ultimata stridsmaskinen, ta den till multidisciplinära uppgörelser och ställ dina färdigheter och ditt rykte mot världens bästa streetracers. Varje buckla, varje repa och varje skrynklig kroppspanel är ett stridsärr, bevis på ditt engagemang och konkurrenskraft. Det här är din chans att bevisa att du har vad som krävs för att bli krönt till nästa gatukung. Need for Speed ProStreet är förverkligandet av den råa kraften, viscerala aggressionen och intensiva rivaliteten som förkroppsligar streetracingkulturen.

Funktioner:

  • Riktiga, adrenalindrivna racing – Upplev den råa kraften i streetracing med en helt ny fysikmotor och intuitivt förfinad AI.
  • Dominera över alla racingdiscipliner—Bevisa dig själv i fyra olika racingstilar: Drag, Drift, Grip och den helt nya Speed Challenge.
  • Ride the Edge of Disaster—ett fel drag och bevittna konsekvenserna av dina misstag via verkligt avancerad och omfattande skadefångningsteknik.
  • Prestanda driver resultat—Välj bland hundratals verkliga eftermarknadsdelar och se effekten av visuell Autosculpt-teknik på prestanda – allt i realtid.
  • Omdefiniering av konkurrenskraftigt socialt spel—Omdefinierade onlinefunktioner förstärker tävlingsandan och skapar den ultimata showdownen.
  • Dela dina inställningsmöjligheter med världen—Den helt nya Blueprints-funktionen låter dig ladda upp dina visuella och prestandaanpassningsinställningar online. Du kommer att krediteras varje gång din design används för att dominera ett lopp.
  • SE BILD

Objektsnr 620719981

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NEED FOR SPEED PROSTREET - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT SVENSKSÅLD

Pris

70 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 765 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?