Beskrivning

Svenska specialförbandet SOGrepresenterar Sverige i Medal of Honor: Warfighter!

Medal of Honor Warfighter är skrivet avaktiva Tier 1-operatörer från USA under sina stationeringarutomlands, inspirerat av riktiga hot och levererar en aggressiv,smutsig och autentisk upplevelse som låter spelare ta kontroll överdagens mest precisa och disciplinerade krigare. Medal of HonorWarfighter är en inblick i dagens slagfält och kriget mot globalaterroristhot.

Medal of Honor Warfighter följer i fotspårenav 2010 års Medal of Honor-spel som tog serien ur andravärldskrigets miljöer och introducerade de främsta amerikanskakrigarna. Spelarna tas ur Afghanistan och får fortsätta upplevauppdrag baserade på riktiga anfall. Det här är Tier 1 på en globalskala innehållandes autentiska oroshärdar och, i multiplayer,internationella Tier 1-operatörer.

Medal of Honor Warfighter följer denamerikanska Tier 1-operatören "Preachers" berättelse när hanåtervänder hem endast för att finna sin familj splittrad efter sinaår utomlands. I ett försök att lappa ihop det som kvarstår av hansäktenskap så påminns Preacher om vad det är han slåss för -familjen. När ett extremt farligt sprängämne, pentyl, tar sig in påcivilt område och hans två världar kolliderar, så kallas Preacheroch hans team in för att lösa problemet. De attackerar fienden ochgör allt i sin makt för att skydda sina nära och kära.

Vårt ordinarie pris: 499:-

Objektnr 173887727

Visningar 4 599

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Medal of Honor Warfighter + Kod - Nordisk Utgåva - Helt nytt till Xbox 360!

Pris

89 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 345 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också