Beskrivning

Gör dig redo att ta isen med storm i NHL 14 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar den klassiska ishockeyupplevelsen till nya höjder med förbättrad realism, spännande spelkontroller och en mängd nya funktioner som ger spelaren en oslagbar hockeyupplevelse.

I NHL 14 får spelaren möjlighet att delta i spännande matcher, tävla mot andra lag och kämpa för att erövra ishockeyvärldens ära. Med autentiska lag, spelaranimationer och ishockeyarenaer ger detta spel en känsla av att vara mitt i actionen på isen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intensiteten i NHL 14 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en ishockeyentusiast eller bara letar efter en rolig och konkurrenskraftig spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina förbättrade spelkontroller, realistiska fysikmotor och dynamiska spelupplägg tar NHL 14 till Xbox 360 spelaren på en resa genom ishockeyns värld där varje beslut kan påverka resultatet av matchen. Ge dig ut på isen, visa upp dina färdigheter och bli en ishockeylegendar med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629 684 526

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NHL 14 (Begagnad)

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad