Beskrivning

Känn adrenalinet pumpa och stig in i ringen med Fight Night Round 4 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en fängslande och realistisk boxningsupplevelse där varje slag känns autentiskt och varje match är en strid för ära och berömmelse.

I Fight Night Round 4 får spelaren möjlighet att kliva in i skorna på några av de största boxningslegenderna genom tiderna och utmana motståndare i spännande matcher. Med avancerad styrning och realistiska rörelser återskapar spelet känslan av att vara mitt i en riktig boxningsmatch, från de intensiva ögonblicken före matchen till den avgörande knockouten.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intensiteten i Fight Night Round 4 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av sportspel, boxning eller bara letar efter en underhållande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av glädje.

Med sina imponerande grafik, detaljerade animationer och autentiska ljud tar Fight Night Round 4 till Xbox 360 spelaren på en resa genom boxningens värld där varje match är en kamp för överlevnad. Ge dig ut på ringen, slåss för ära och gör dig redo att visa världen vad du går för med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629 925 374

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Fight Night Round 4 (Begagnad)

Pris

20 kr
Annonsen är avslutad