Beskrivning

COCOON TRAVELSHEET SILK Ultramarine blue

Rek pris: 1300 kr

Material: 100 % siden

Cocoon startade 1989 i Österike och tillverkar idag en bredd riktigt fina traveltillbehör. De har etablerat sig som en av den ledande aktören inom framförallt reselakan där de har ett mycket brett sortiment och fått erkännande för sin höga kvalité. http://www.cocoon.at/

Bekvämt reselakan i siden med rektangulär passform: Lämpligt för resa i varma länder, viktjägaren eller för dig som vill ha det lättaste och bästa.

Sidenlakan är premium inom reselakan pga högt ratio mellan låg vikt och andningsförmåga. Med sina 160 gram väger det hälften så mycket som ett microfiberlakan och tar mycket liten plats. Det fantastiska med siden är att det anpassar sig till temperaturförändringar, så att det värmer i bergen men kyler i tropiskt klimat, samtidigt som det andas bra, är mycket lättorkande och är lätt att skölja upp. Som om det inte vore nog är det väldigt behagligt, mjukt och silkeslent. Kort och gott så vinner det på alla områden förutom på prislappen. Att välja ett sidenlakan är lika självklart för den viktjagande vandraren som för resenären i tropiska och varma klimat. Ficka för kudde samt sidoöppning med velcro-stängning. Lakanet ökar värmen med 5,3 grader och dessutom tar det mycket lite plast.

(Självklart går denna att använda som innerlakan inuti en sovsäck, men då finns det en mer anpassad sovsäckformad serie - MUMMY LINER - som vi rekommenderar och har i vårt sortiment.)

Specifikation:

  • Vikt: 160 gram
  • Mått: 220 x 90 cm
  • Mått ihopvikt i medföljande påse: 14,5 x 6,5 cm
  • Material: 100% siden
  • Levereras i en förvaringspåse i polyester mesh.
  • Tvättråd: Hand eller maskintvätt i 30 grader

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 573930235

Visningar 453

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

reselakan siden, COCOON TRAVELSHEET SILK

Pris

1 090 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?