Beskrivning

COCOON TRAVEL SHEET EGYPTIAN COTTON

Rek pris: 500 kr

Material: 100 % egyptisk premium bomull

Cocoon startade 1989 i Österike och tillverkar idag en bredd riktigt fina traveltillbehör. De har etablerat sig som en av den ledande aktören inom framförallt reselakan där de har ett mycket brett sortiment och fått erkännande för sin höga kvalité. http://www.cocoon.at/

Bekvämt reselakan i egyptisk bomull kommer i rektangulär passform för hotellet, campingen, båt, husvagn, tåg och mycket mer. Lakanet för dig som föredrar bomullskänslan mot kroppen.

Denna premiumkvalité - egyptisk bomull - fås fram genom en speciell ovanligt långfibrig bomull som vävs till fint fint garn. Resultat blir en fantastisk mjuk kvalité som trots låg vikt har hög hållbarhet. Egyptisk bomull är betydligt lättare (40 %/ 150 gram) än motsvarande reselakan i traditionell bomull, vilket ger en god kompromiss mellan traditionell bomullslakan och sidenlakan. Ficka för kudde samt sidoöppning med velcrostängning. Detta reselakan i egyptisk bomull ökar värmen med 4 grader.

(Självklart går denna att använda som innerlakan inuti en sovsäck, men då finns det en mer anpassad sovsäckformad serie - MUMMY LINER - som vi rekommenderar och har i vårt sortiment.)

Specifkation:

  • Vikt: 260 gram
  • Mått: 220 x 90 cm
  • Mått ihopvikt i medföljande påse: 16 x 9 cm
  • Material: 100% bomull
  • Levereras i en förvaringspåse i polyester mesh

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 573930236

Visningar 254

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

reselakan egyptisk bomull, COCOON TS EGYPTIAN COTTON

Pris

459 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?